Zoeken rond je postcode

The white smile company

The white smile company

7.6 / 10.0
(11 stemmen)
Theophile de Bockstraat 35
1058TX Amsterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0206661700
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@thewhitesmilecompany.nl
52.3548384.849191
11 3.8438177874187 31 7.6
Gemiddelde waardering uit 11 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Een stralend wit gebit dat is mogelijk bij The white smile company. U kunt uw tanden al laten bleken vanaf 69,-. Veilig en professioneel.

Wij zijn geopend van Maandag t/m Zaterdag van 10:00 tot 18:00.

Kenmerken

Behandelingen:
Whitening

Reviews

Plaats een review
|
Premium behandeling bij de White smile company
Na lang overwegen heb ik eindelijk de stap genomen om mijn tanden te laten bleken bij de white smile company in amsterdam. Ik wou het nou toch een keer zelf ervaren en het resultaat mag er zeker wezen!
Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg van te voren een adviesgesprek om mijn mogelijkheden te bekijken en kreeg ik te zien wat mijn kleurresultaat zou worden.
Ik kreeg bij de 3e ronde erg last van m'n kaken door die mondspreider, maar wie mooi wilt zijn moet pijn leiden haha!
Waardering:
4.0 8.0
|
The White Smile Company
Ik ga aanstaande zaterdag naar The White Smile Compant in Amsterdam om mijn tanden te laten bleken. Ik heb een afspraak staan voor een intensive behandeling maar wellicht dat ik daar nog voor een andere behandeling kies. Ik heb jaren gerookt (van mijn q4e tot mijn 22e) maar ben nu sinds een jaar gestopt, en als 'cadeautje' voor mezelf wil mooie stralend witte tanden. Ik lees hele gemengde ervaringen. De een is zeer positief en heeft een prachtig resultaat en de ander is weer enorm teleurgesteld en ziet nauwelijks of zelfs geen resultaat. Jammer, want zo krijgt niemand een échte indruk van hoe het is. Hieruit blijkt wel dat de resultaten niet constant zijn. Ik ben erg benieuwd en zal ook eerlijk vragen aan het pesoneel hoe wit het gegarandeerd gaat worden en ik beslis daarna of ik het doorzet of niet. Ik ben benieuwd en ik zal het hier opzetten. Groetjes!
nog niet
nog niet
Waardering:
3.0 6.0
|
White Smile Company Amsterdam; netjes opgelost.
Ik was heel negatief over de White Smile Company omdat ik twee maal een behandeling had ondergaan en niet het gewenste resultaat zag. Er werd mij een derde behandeling aangeboden maar dit wilde ik niet. Ik werd uitgenodigd door de bedrijfsleider en dit gesprek deed mij erg goed. Vanwege het programma 'Kassa' was ik nog bozer geworden. Jammer dat de expert van de White Smile Company niet zijn verhaal mocht doen in het programma terwijl de expert van 'Kassa' dit wel mocht. Ik begrijp nu precies waarom bij mij het resulaat niet gehaald kon worden en het is prima opgelost. Deze bedrijfsleider is absoluut geen gladde jongen met mooie praatjes maar een serieus iemand die er niet op uit is om mensen te 'tillen'. Ik werk zelf in de medische zorg en kon dus merken dat zijn uitleg klopte. Zo zie je maar; op laten stoken door de tv programma zonder wederhoor is niet netjes.
Oplossing voor mijn ontevredenheid met zeer goede en duidelijke uitleg. Super vriendelijke personeel.
Reklame / website moet iets meer worden aangepast zodat mensen geen verwachtingen hebben die niet in alle gevallen realistisch zijn.
Waardering:
5.0 10.0
|
the white smile company
Ben erg tevreden. Ze waren gastvriendelijk, duidelijk en ik wist wat me te wachten stond. Ik ben begonnen met die van 99 maar ik denk dat ik toch iets witter wil, dus ga ik over 2 weken terug om die van 69 ook te doen. Ik vind ze heel goed, leuke mensen en mooie tanden.
Leuke mensen, duidelijk, mooie tanden
Dat lange liggen
Waardering:
5.0 10.0
|
The White Smile Company Utrecht
Vorige week ben ik in Utrecht geweest voor een premium behandeling. Ik drink heel veel thee en ik zag dat mijn tanden geler waren geworden de laatste tijd dus ik wilde ze laten bleken. Ik was eerst een beetje sceptisch omdat de reacties erg verschillen, maar ik ben toch geweest omdat er toch wel veel mensen positief waren. Ik gelukkig ook. Je krijgt eerst een soort intake gesprek, dan kijken ze naar je tanden en daarna laten ze precies zien wat zou worden, en ze waren zelfs lichter dan dat van te voren werd laten zien. Premium vond ik toch het mooiste resultaat hebben dus heb ik uiteindelijk daarvoor gekozen. Ik ben echt erg tevreden en kan het echt iedereen aanraden. Mvg
Service, resultaat.
Lange zit, mondbitje is wat vervelend
Waardering:
4.0 8.0
|
Tandjes bleken
Een tijdje terug mijn tanden laten bleken in Utrecht. Na wat overleggen met de assistente, besloten om te kiezen voor een intensive behandeling. 2 X 20 minuten leek mij wel even een mooie uitdaging voor een eerste keer. Mijn tanden zijn prachtig, en ik heb nergens last van gehad. Goed, zo'n bitje zit niet bepaald lekker, maar pijn doet het zeker niet. Na ongeveer een uurtje stond ik weer buiten, met mijn prachtige witte tandjes. Ik heb zojuist alweer een nieuwe afspraak ingepland, want ik zou ze graag nog lichter hebben. Nu kies ik voor de VIP, een smak geld, maar wel het allermooiste resultaat. En de garantie dat ik ze nergens witter kan krijgen!!
Tijd, na een uurtje stond ik alweer buiten. Resultaat, heeft precies gedaan wat me van te voren beloofd is.
mondbitje zit niet zo lekker. Ik moest mezelf nogal eens op de stoel omhoop hijsen, had steeds het idee dat ik wegzakte, niet zo makkelijk met zo'n lamp in je mond.
Waardering:
5.0 10.0
|
The hwite smile company amsterdam
Vorige maand ben ik bij de vestiging amsterdam geweest voor een bleek behandeling van 2x 20 minuten. Door wat reacties op internet begon ik een beetje te twijfelen maar wou het graag zelf ervaren dus ben ik toch maar gegaan. Ik moest kleine 5 minuten wachten vanwege een uitloop en kreeg wat te drinken aangeboden. een maal aan de beurt werd ik zenuwachtig. nergens voor nodig achteraf. Het meisje die me hielp was super aardig en stelde me op mijn gemak. Na een uur was ik klaar en was blij met het resltaat. het was zelf iets lichter geworden dan dat zij had laten zien. Ik ben blij dat ik toch geweest ben en mijn ervaring is positief.
Waardering:
3.0 6.0
|
the white smile company
Een paar weken geleden heb ik in Tilburg mijn tanden laten bleken. Na een duidelijke uitleg heb ik toen gekozen voor een behandeling van 99 euro ik weet de naam niet meer precies. Na 2 keer 20 minuten was ik alweer klaar. Ik was heel erg blij met het resultaat. Ik ben zelf iemand die veel rookt en koffie drinkt dus ik zag meteen een duidelijk verschil. Ook liet deze mevrouw mij zien welke kleur het voor de behandeling was en wat het nu is. Ik kan weer vollop lachen.
Ik vond het heel erg fijn dat ze me goed konden uitleggen wat de verschillen waren tussen alle behandelingen want zelf snapte ik het niet helemaal.
ik vond het iets minder prettig dat de stoelen waarop je behandeld wordt niet echt afgeschermd zijn en daardoor lig je dus met dat mondbitje wel een klein beetje in het zicht.
Waardering:
4.0 8.0
|
the white smile company Amsterdam
Heb vorige week mijn tanden laten bleken in Amsterdam bij the white smile company. Als behandeling had ik de intensive behandeling van 99 euro genomen.Het eind resultaat was echt mooi. Ik had verwacht dat het een beetje pijn zou doen maar heb totaal geen pijn gehad. Het personeel heeft me ook alles goed uitgelegd en me op mijn gemak weten te stellen. Was een beetje nerveus voor de behandeling.
Het was zeer aangenaam dat ik tijdens de behandeling tv kon kijken. Zo ging de tijd erg snel. Voor ik het wist was de behandeling klaar.
Ik kon niet zo goed slikken waardoor ik veel speeksel had.
Waardering:
4.0 8.0
|
Super Blij mee!!!
Ik ben afgelopen maand in Tilburg geweest voor een VIP behandeling en ik ben erg goed en professioneel geholpen. vooraf werd er verteld wat de kleur kon worden. na 5 x 15 min was het resultaat echt super! zelf iets lichter dan voorspeld!! het heeft helemaal geen pijn gedaan.. en het heeft ook helemaal geen nadelen gehad op mijn tanden en tandvlees, alleen dat mijn tanden nu een stuk witter zijn! zeker voor de prijs vind ik het een dikke aanrader!
professioneel netjes en hygiënisch en super witte tanden!!
bitje zit voor zon lange behandeling echt niet fijn
Waardering:
5.0 10.0
|
the white smile company amsterdam
gisteren heb ik de basis behandeling gehad bij the white smile company in amsterdam en ik werd zo vriendelijk geholpen dat ik vond dat ik het moest melden op een forum. ben normaal gesproken niet van dit soort activiteiten omdat er veel wordt gespeculeerd. maar ik werd zo professioneel maar ook vriendelijk en huiselijk geholpen, dat dat ook wel eens gezegd mag worden. na mijn lange jaren roken en koffie verslaving of lange jaren koffie en rookverslaving hahaha heeft de die behandeling van 69 euro mijn gebit erg goed gedaan.
resultaat en het personeel (ga zo door meiden)
Waardering:
5.0 10.0
|
Tanden bleken
ik heb ongeveer 2 maanden geleden mijn tanden laten bleken bij the white smile en het resultaat was meteen zichtbaar. wel zeiden dat het iets zou afnemen. dat is ook gebeurt maar ik moet zeggen dat ik het nog steeds mooi vind en ben der ect blij mee.
Waardering:
4.0 8.0
|
The White Smile Company
Van de week mijn tanden laten bleken bij The White Smile Company in Utrecht. Na een tijd te hebben getwijfeld heb ik toch maar gebeld wand van al de forums wordt je ook niet heel veel wijzer. na een goede uitleg aan de telefoon heb ik een afspraak gemaakt voor de premuim behandeling ik wilde eerst een Intensive maar met een premium konden ze alle verkleuringen van mijn tanden halen. Na een vriendelijk ontvangst ben ik in de stoel gekropen. daar na alles goed en duidelijk uitgelegd en toen gin de behandeling van start pffff moet wel zeggen dat mond bitje wordt je niet echt heel vrolijk van. Na 3x 20 min stil te hebben gezeten kreeg ik het resultaat te zien en ik was echt verbaast het was zelf nog iets witter dan dat de me is laten zien voor dat de behandeling begon maar er werd me wel verteld dat dat nog wel eist terug zou gaan lopen en over 1,5 week pas het uit eindelijke resultaat zal zijn dus jammer genoeg wel iets donkerder. Maar nu na een kleine maand zijn ze nog echt wel super mooi en schoon. Mij is de behandeling bij the white smile company goed bevallen. zeker een aanrader Groetjes Peter666
Duidelijke uitleg, zeer vriendelijk en professioneel personeel.
De behandelstoel glee er steeds uit, en het mond bitje
Waardering:
4.0 8.0
|
Nauwelijks resultaat na premium behandeling
Zonde van t geld. Niet of nauwelijks resultaat.
Duidelijke uitleg
Niet of nauwelijks resultaat, wel 150 euro lichter
Waardering:
1.0 2.0
|
http://www.thewhitesmilecompany.nl/
Jammer dat ik hier mijn filmpje en foto's niet kan uploaden! Kdacht ik maak ff een blog: Er was wel wat uitloop in tijd, maar dat was maar 5 minuutjes.. Ik werd door een aardige meid geholpen en ze stelde zich netjes voor, alles werd uitgelegd en voelde me net als bij een tandarts (alleen vertelde zij wat meer over mijn gebit dan mijn eigen tandarts :s) Ik heb uiteindelijk intensieve behandeling gekozen en toen kreeg ik dat mooi bitje in wat ow zo lekker zit NOT! Hey maar wie mooi wilt zijn moet er wat voor over hebben. Wat ik echt ideaal vond is dat ik tv kon kijken, en gewoon mijn programma "Plane Jane" kijken. Ze vertelde alles wat ze ging doen en dat begon met een voorbehandeling, enige wat ik voelde was af en toe wat warm water in mijn mond en een blazertje om het weer droog te blazen. Daarna een heel gek gevoel ging ze iets op me tande wrijven met zo een vingerbrush (wat je ook wel eens meeneemt op vakantie voor onderweg), even met een tandeborstel opgepoets met een vloeistof en toen ging het schuimen. EVEN WACHTENNNN.... en ja toen ging de bleekgel erop en de blauwe lamp voor de eerste 20 minuten. Ik kreeg een enorme mooi oranje bril op :) Hipper ken niet! Deze behandeling werd in totaal 3x gedaan en daarna mocht ik mijn mond spoelen en mijn tanden poetsen met een speciale tandpasta waar dezelfde stoffen in zitten als de bleekgel. Deze heb ik uiteraard erbij gekocht voor 20e en je doet er een half jaar mee omdat je er niet elke mee hoeft te poetsen plus het is een grote tube. Heb de hele behandeling gefilmd en zal vast wel een forum vinden waar ik 'm kan uploaden en dan zal ik de link plaatsen! Bedankt voor de goede service en dat ik mocht filmen voor mijn blog!
Klantvriendelijkheid, service, TELEVISIE, bereikbaarheid ov, resultaat
Heb ik niett!!
Waardering:
5.0 10.0
|
IJdeltuitje
Thnx white smile girls! Ik voel me ook meteen een stuk vrolijker en lach expres een beetje meer :) Dikke 10 voor jullie!
Vrolijk personeel en goed resultaat
ummm nou het bitje was niet echt comfortabel
Waardering:
5.0 10.0
|
the white smile company
hahaha ja Rosie B. ik voelde me net een paard met dat bitje in, dat was idd een minpunt maar ja zonder dat bitje kenne ze niet bleken natuurlijk. ik had die behandeling van 149e en ondanks de kramp in me kaken was er egt goed resultaat. Denk dat ik het elk jaar gewoon ga bijhouden
resultaat en service
mondbitje en langezit
Waardering:
4.0 8.0
|
Witte tandjes
Ik ben 3 weken geleden bij the white smile company geweest en durfde eigenlijk niet mijn tanden te bleken, dus had ik een afspraak voor een consult. Blijkt wat hun gebruiken helemaal niet schadelijk is voor je tanden en ik kon meteen behandeld worden voor 99 euro. Heerlijk weer een frisje gebitje, ben al zo een enorme ijdeltuit :)
Leuk stel meiden
Dat vreselijke bitje!!
Waardering:
3.0 6.0
|
Zeker NIET doen
Zeker NIET doen!!! Ben 2 maanden geleden geweest voor een VIP behandeling. De eerste dag was t ok, daarna had ik mijn oude kleur weer terug en mijn tanden waren grijs geworden!!! Mocht terug komen voor een nabehandeling en ook dat had niet geholpen. Klacht naar hun gemaild, na een maand geen reactie hierop gekregen. Wederom gemaild en daarna werd ik gebeld, mocht weer terugkomen maar ik zag dat absoluut niet zitten. Heb mijn geld terug geëist (249 euro) maar zij hebben hier geen gehoor aan gegeven! Zeer onprofessioneel!! Ga niet heen!! Zonde van je geld!!
Zij reageren niet op de klacht Geen geld terug
Waardering:
1.0 2.0
|
tanden bleken
Ik ben een een paar maanden geleden bij thewhite smile company geweest in Amsterdam. ik heb toen mijn tanden laten bleken dat kosten 99 euro. Het is inmiddels wel al wat minder geworden maar ik ben er echt blij mee
aardig personeel en duidelijke uitleg
lang stilzitten
Waardering:
4.0 8.0
|
White Smile Company
Ik heb pas geleden mijn tanden laten bleken bij samen met mijn vriend en wij hadden allebij behandeling van 149 euro en gelukkig is het nog steeds evenmooi
ik vond het echt een pluspunt dat je tijdens de behandeling lekker tv kon kijken.
een minpunt vond ik het mondbitje omdat je toch een tijdje met dat ding in je mond moest zitten wat niet zo lekker aanvoelde. mijn vriend vond het allemaal wel meevallen :-)
Waardering:
3.0 6.0
|
Waardeloos
Ik heb 2 weken geleden mijn tanden laten bleken en het resultaat is zeer slecht. Na 2 uur lang in de stoel te hebben gezeten en 150 euro lichter zag ik meteen al geen resultaat, maar het meisje dat mij behandelde zei dat het nog moest doorwerken en het uiteindelijke resultaat over 2 weken zichtbaar zou zijn. MIJN TANDEN ZIJN GELER dan ooit. Alle kleurstoffen blijven er in hangen en mijn tanden hebben een paar dagen ruw aangevoeld, alsof alles eraan blijft hangen. Morgen ga ik terug en zal me hard maken dat ik mijn geld terug wil! Dat is het minste wat ze kunnen doen, zo niet bijna een schadevergoeding aanvragen. Ik laat het er niet bij zitten en wil iedereen hiervoor waarschuwen!! De wetgeving is gewijzigd sinds vorig jaar qua gebruik van waterstofperoxide en waarschijnlijk kunnen ze niet meer waar maken waar ze voor stonden. Maar bij mij heeft het in ieder geval schade aangericht. Wit worden ze er niet van wel geler!!!
Geen
Alles
Waardering:
1.0 2.0
|
the white smile company
Hallo, ik heb net voor de kerst mijn tanden laten bleken bij the white smile company en ze zijn nog steeds mooi en natuurlijk wit. ik had een afspraak staan voor een Intensive maar wist ook nog nket welke behandeling ik moest doen. dat heb ik ook gezegt voor dat de behandeling begon en dat vond de gene die mij ging behandelen geen probleem. Na een gratis concult ben ik uiteindelijk voor de premium behandeling gegaan hiermee konden ze net wat dichter bij de kleur van mijn tandbeen komen en alle aanslag eb verkleuringen van mijn tanden af krijgen. Nou is het zeker een maand gelden en het resultaat is nog steeds super. Dus uiteindelijk nog steeds zeer te vreden. ga zeker de volgende keer weer naar the white smile company om mijn tanden te bleken in Utrecht. groet Peter
Goede behandeling, veilig, goede uitleg, vriendelijk en duidelijk personeel
De telefoon ging steeds dus de gene die mij hielp moest wel steeds tussen door weg. omdat hij alleen was
Waardering:
4.0 8.0
|
Tanden na bleken nóg geler!
Voorgaand stukje tekst is ook van mij en ik wil er een aanvulling op geven. Het is nu ruim twee weken na de behandeling en mijn tanden zijn niet alleen geen enkele tint lichter geworden, ik heb zelfs veel en veel gelere tanden dan ooit! Ik denk dat die lichtbehandeling wel degelijk iets doet met je tandglazuur. Ik had er graag een foto bij geplaatst om het te kunnen laten zien. Het lijkt wel of alles zich hecht aan mijn tanden, dus een kop koffie trekt er direct in. Het is voor mij een soort van try out geweest omdat ik het wilde ervaren, maar dit resultaat had ik natuurlijk nooit verwacht. Ik ben nu bij mijn eigen tandarts geweest en hij kijkt of hij me met de methode Opalescence kan helpen. Hij heeft een afdruk gemaakt van mijn boventanden om daar mee te starten...als dat niet aanslaat heeft verdere behandeling geen zin. Ik zal het resultaat later beschrijven. Dat zal wel even duren want het is een thuisbleekmethode en ik weet nog niet hoe lang ik het moet gaan doen voor ik uberhaupt resultaat zal hebben. Oh ja, in de tussentijd heb ik The White Smile Company gebeld en gezegd dat het werkelijk niet te geloven is dat er totaal geen resultaat is qua bleken, dat ik zoveel geld kwijt ben en dat mijn tanden geler zijn dan ooit. Dat was vorige week. Het meisje dat ik sprak zei me dat ik geen refund kon krijgen en dat de garantie geldt tot aan de deur tenzij je een VIP behandeling hebt gehad. Dus ja, wat kan ik verder? Misschien dat als blijkt dat mijn glazuur inderdaad is aangetast ik het bedrijf kan aanklagen? Natuurlijk heb ik daar geen zin in en ik weet dat anderen wél goede resultaten hebben geboekt bij ditzelfde bedrijf. Maar dat ik deze pech heb wil ik graag delen. Hier zit je echt niet op te wachten als je vol goede moed je tanden gaat laat bleken. Dus mensen pas op! En....wordt vervolgd...
Geen
Het bedrijf neemt slechts verantwoordelijkheid tot aan de deur.
Waardering:
1.0 2.0
|
Waardeloos
Op 22 december 2012 heb ik voor het eerst een basis behandeling gehad in Amsterdam. Het resultaat was heel matig en liep ook direct terug. (Omdat ik bang was voor té erg witte tanden was ik daarmee gestart). Vervolgens heb ik op 28 december een intensive gehad, het resultaat leek echt wel beter (als je naar het setje voorbeeld tanden kijkt begon ik bij 24 en eindigde bij 12), maar al na een dag of drie was ik weer terug bij af...net zo geel als ervoor. Toen ik erover belde werd me een laatste intensive behandeling aangeboden, die ik op 10 januari kreeg. Weer was het resultaat goed zichtbaar in de spiegel daar, maar ook liep het weer binnen drie dagen terug. Conclusie: er is dus niets gebeurd! Er is totaal geen verschil te zien, ik ben alleen een hele hoop geld armer. Mij is niet vanaf het begin verteld dat het resultaat nihil kan zijn als je van nature gele tanden hebt, niet rookt en je tandbeen van nature geel is. Dan had ik mezelf een hoop gedoe kunnen besparen. Echt heel zonde van mijn tijd en geld. Informeer je goed voordat je gaat!!
Ik werd telefonisch en op locatie goed geholpen, en aardig dat ik een gratis nabehandeling kreeg.
Bij de tweede behandeling vergat het meisje dat de behandeling over was en zat ik nog vijf minuten met die mondspreider in mijn mond te wachten tot ze kwam en ben toen zelf maar uit de stoel gestapt om mijn mond te spoelen, niet wetende of dat de bedoeling was. Waardeloos dat ik geen geld terug krijg en dat ik zo slecht ben geïnformeerd.
Waardering:
1.0 2.0
|
Tanden bleken bij The White Smile Company
WAU zeg Misslipgloss Hoe Lang is het gelden? Die zijn echt super mooi wit zeg. Ik Ga a.s. maandag naar The White Smile Company om mijn tanden te laten bleken. zta eerst nog te twijfelen tussen wit maar ik werd daar zo netjes en duidelijk geholpen bij the white smile company dat is meteen van me twijfels af was. ik ga voor de premium maar ik mocht ook nog kiezen als ik daar ben tussen de andere behandelingen dat was geen probleem zij de vriendelijk man aan de telefoon. Ik ben zo benieuwd wat het gaat worden hoor zulke goede verhalen over the white smile company. ik zal er maandag alles over vertellen als ik mooi witte tanden heb. XX
Super duidelijk aan det telefoon vriendelijk en professioneel
Waardering:
5.0 10.0
|
the white smile company
ik heb volgende week een afspraak om mn tanden te bleken. ik ben super benieuwd. ik lees allemaal goede ervaringen en ik heb laatst mn moeder er zus er heen gestuurd. hun tanden zijn echt mooi geworden. super wit! spannend
Waardering:
5.0 10.0
|
the wite smile company
Ik heb drie weken geleden mijn tanden laten bleken bij the white smile in amsterdam en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over mijn nieuwe tanden! Het meisje die me heeft geholpen was ook echt vriendelijk, maar ik kreeg wel veel speeksel tijdens de behandeling dus dat was wel vies. maar gelukkig kwam ze het tussendoor weghalen. Over het algemeen ben ik erg tevreden.
Goed personeel, uitstraling bedrijf ook mooi
Speeksel tijdens de behandeling, maar dat lag aan mezelf
Waardering:
5.0 10.0
|
Bleken bij the white smile company
Ik heb mijn tanden vorig jaar ook laten bleken bij The white smile company. Maar ik heb nog steeds een heel mooi resultaat. Ik was erg nerveus voor de behandeling, omdat ik al vrij gevoelige tanden van mijzelf heb en dus erg bang was voor eventuele pijn of dat dat erger zou worden. Maar ik werd goed ingelicht door de tandcosmeticus en zij heeft mij ook alles duidelijk verteld. Daarna werd mij ook stap voor stap verteld wat er ging gebeuren, wat mij enorm geruststelde! Verder heeft de behandeling helemaal geen pijn gedaan bij mij en mijn gevoeligheid is niet erger geworden na de behandeling! Ik ben dus super tevreden en ben blij dat ik het heb gedaan! Mijn tanden zijn mooi wit en kan weer, zonder dat ik me hoef te schamen breeduit glimlachen :) Zeker een aanrader!
Waardering:
4.0 8.0
|
The White Smile Company
Ik heb nu al 2 x mijn tanden laten bleken bij de White Smile company en kan het iedereen aanraden. Dank zij hen durf ik weer te lachen. Ik had vroeger ( 6 jaar geleden heb ik voor het eerste mijn tanden laten bleken bij de White Smile Company) echt gele tanden. Dat wil ik nooit meer, dus om de 4 jaar laat ik ze nu bleken. Ik heb het gedaan voor de prijs van € 149,00 en dat is toch geen geld als je het maar eens in de 4 jaar hoeft te doen.
Waardering:
5.0 10.0
|
the white smile company amsterdam
Ik heb mijn tanden ongeveer 3 maanden geleden laten bleken samen met een vriendin van mij. We hebben allebei een behandeling van 149euro gehad. Het resultaat was erg mooi en nog steeds. We hebben geen pijn gehad van de behandeling alleen mijn vriendin had af en toe wat tintelingen. Het personeel wat vriendelijk en vertelde ons wat er ging gebeuren. Ik ben tevreden met het resultaat.
duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, mooi resultaat
lange zit op de behandel stoel.
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandarts WA Boswinkel(8.0/10.0)0.2km
Amsterdam - Weissenbruchstraat 30-1
 
 
Ottens Tandartsapparatenverhuur(8.2/10.0)0.3km
Amsterdam - Bennebroekstraat 41
 
 
Tandartspraktijk de Liefde(7.0/10.0)0.6km
Amsterdam - Rietwijkerstraat 52
Tandartspraktijk De Liefde is een praktijk gevestigd in Amsterdam Zuid met vrijwel alle specialisaties in huis. Wij hebben een team van algemene tandartsen, biologische tandartsen, mondhygiënistes en specialisten met veel tandheelkundige ervaring in Amsterdam. Ons doel is onze patiënten te helpen...meer...
Behandelingen: Gebitsprothese, Ontstoken tandvlees, Tandglazuur, ...
Soort tandarts: Algemeen practicus, Mondhygieniste, Tandartsenpraktijk, ...
 
 
E.S. Hin(8.2/10.0)0.7km
Amsterdam - Carnapstraat 41
 
 
Sint Jago Orthodontie(8.0/10.0)0.7km
Amsterdam - Sassenheimstraat 53-hs
 
 

Plaatsen in de buurt

Amstelveen - Amsterdam Zuidoost - Badhoevedorp - Diemen - Halfweg Nh - Hoofddorp - Landsmeer - Uithoorn - Vijfhuizen - Zaandam
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact