Zoeken rond je postcode

Tandheelkundig Centrum Wilborts

5.9 / 10.0
(1 stem)
Loosdorpstraat 1
5045WC Tilburg
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0135713300
51.5868954.99828
1 2.9890510948905 10 5.9
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Reviews

Plaats een review
|
niet meer hier
Sinds ik hier kwam schrok ik me aldoor een hoedje van de rekeningen die geschreven werden. Er werd ook gezegd dat ik een vreemde tandvleesziekte had waarvoor mijn tandvlees moest worden weggeschraapt om bacteries te verwijderen ofzo. Dat leek me eng en was volgens mij ook weer duur. Ik vond ze ook niet vriendelijk. Ik ben toen niet meer geweest en ben naar een andere tandarts gegaan die niks gezegd heeft over mijn tandvlees. Vrienden zeggen ook: wees blij, want dat was dus niet nodig.
gratis parkeren
dure rekeningen
Waardering:
1.0 2.0
|
onvriendelijk en onkundig
Ik kwam terecht bij de spoeddienst hier. Mijn ervaring was: onvriendelijk, hardhandig, duur en ook nog onkundig, zo bleek achteraf. Na incasso te hebben getekend voor torenhoge rekening (zenuwbehandeling), bleek ,achteraf, na vreselijke pijnklachen, bij mijn eigen tandarts dat er een vijltje was afgebroken hoog in de wortel en moest de kies alsnog getrokken worden. Dat moet mevrouw Wilborts ook gezien hebben tijdens het maken van de rontgenfoto's, waar ik ook nog dik voor betaalde! Als je belt om te klagen blijkt het personeel net zo kribbig als mevrouw Wilborts zelf. Blijf hier weg, zou ik zeggen. Onkunde ten top.
Geen
duur, pijnlijke behandeling, onvriendelijk en achteraf bleek: onkundig
Waardering:
1.0 2.0
|
prima tandarts!
Ik kan me zeker niet vinden in bovenstaande recensies. Ben erg bang voor de tandarts, maar ze behandeld mij, en mijn gezin al jaren op een erg fijne manier!! Ook de assistentes zijn erg aardig. Wel is de praktijk onder de gewone openingstijden moeilijk bereikbaar.
Geduldig, aardig!!
??
Waardering:
4.0 8.0
|
Verstandskies
Mijn verstandskies moest eruit omdat ie tegen achterste kies aandrukte. Ik wilde doorverwijzing voor de kaakchirurg, maar tandarts Wilborts weigerde mij door te verwijzen. Ze wilde het perse zelf doen. Behandeling zelf was gen pretje: veel hak- en boorwerk en het laatste gedeelte deed echt pijn. Toen ik dit aangaf kreeg ik een erg lauwe reactie. Naderhand volgde de factuur met daarop o.a. klaarmaken operatiekamer, terwijl het gewoon dezelfde tandartsstoel als anders was. Ik hoorde van kennisen dat ik het bij de kaakchirurg gewoon vergoed had gekregen en belde Wilborts. Ik kreeg na tich keer vergeefs bellen een dame aan de telefoon die snauwde dat " de tandarts beslist wie ze wel of niet doorverwijst". Dit is alweer een tijdje geleden, maar ik las nu op Zorgkaart Nederland een soortgelijke klacht. Het zit me nog steeds achteraf niet lekker. Als machteloze patient word je financieel uitgemolken en je kan hier niets tegen doen.
Geen
Telefonisch niet goed bereikbaar onder openingstijden Zowel tandarts als personeel niet zo hartelijk
Waardering:
1.0 2.0
|
Slechte tandarts
Ik vond tandarts Wilborts de paar keren dat ik er was toch al niet al te vriendelijk, maar de laatste keer sloeg alles. Ze had duidelijk haar bui niet: snauwde de assistente af en was (wederom!) erg hardhandig in mijn mond. Ik bleef bij deze praktijk omdat het dichtbij was, maar nu is de maat vol en ga ik een goede tandarts zoeken. een die telefonisch ook beter bereikbaar is.
geen
Erg hardhandig en onvriendelijk
Waardering:
1.0 2.0
|
afspraken vergeten
Ik had hier een afspraak staan, maar die was doodleuk vergeten. Toen ik hier tegenin ging, werd de toon meteen zeer klantonvriendelijk. Ik was uberhaupt al niet enthousiast, want de paar keren dat ik er geweest ben, vond ik de controles erg haast-je-rep-je en slordig verlopen. Ik ben hier uiteraard weg gegaan, naar een goede tandarts die zijn afspraken wel nakomt.
Geen
Slordig, qua behandelwijze, als qua afspraken nakomen
Waardering:
1.0 2.0
|
Ik vind dit ook geen succes!
Ik kan de onderstaande recensies alleen maar bevestigen. Ik vond de behandeling pijnlijk en de tandarts Wilborts ongeduldig en niet vriendelijk.
geen
Onvriendelijk
Waardering:
1.0 2.0
|
Slechte tandarts
Hier werkt een slechte tandarts, deed pijn en was hardhandig. kwam hier via de spoed-weekenddienst en kreeg zenuwbehandeling, maar mijn eigen tandarts moest diezelfde week de kies door haar fout alsnog trekken.
Zou het niet weten
Genoeg!
Waardering:
1.0 2.0
|
pijn
Ik vond dit geen fijne tandarts. De behandeling deed pijn en toen ik om meer verdoving vroeg, werd er gereageerd met: "je bent zo klaar". Ik wil hier nooit meer heen.
geen
Pijnlijke behandeling, word niet naar je geluistert
Waardering:
1.0 2.0
|
geen fijne tandarts
Ik vind de kliniek telefonisch slecht bereikbaar, ook tijdens gewone openingstijden. Verder zijn de medewerkers aan de telefoon kortaf en ongeduldig. Tandarts Wilborts zelf vond ik ook niet al te vriendelijk. Kortom, ik ben naar een andere tandarts gegaan.
telefonisch slecht bereikbaar, onvriendelijke bejegening
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandartspraktijk De Leeuwerik(8.2/10.0)1.1km
Tilburg - Mingersbergstraat 2
Behandelingen: Frames, Prothetische, Vullingen, ...
 
 
Tandartspraktijk Huibeven(8.0/10.0)1.6km
Tilburg - Drongelenhof 20
 
 
J.P.O. Scheerlinck Kaakchirurgie(8.0/10.0)2.8km
Tilburg - Auteurslaan 39
 
 
Tandartsenpraktijk H.M.F.J.W. Simons(8.0/10.0)2.8km
Tilburg - Hoflaan 25
 
 
Van Acker(7.8/10.0)4.4km
Tilburg - Lage Witsiebaan 78
 
 

Plaatsen in de buurt

'S Gravenmoer - Berkel-Enschot - Dongen - Goirle - Kaatsheuvel - Loon Op Zand - Oosteind - Rijen - Sprang-Capelle - Waalwijk
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact