Zoeken rond je postcode

Tandartspraktijk R.H.W. Gitz

7.1 / 10.0
(2 stemmen)
Jan van Goyenstraat 11
2102CA Heemstede
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0235285469
52.3601264.62877
2 3.5844155844156 2 7.1
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Zeer slechte interne communicatie
Ik ben een aantal jaren met mijn vriend en dochtertje patient geweest bij tandarts Gitz. Heb met hemzelf weinig te maken gehad, de mondhygiënistes doen de controles. Dhr. Gitz doet alleen de behandelingen. Ik heb afgelopen December gebeld met de vraag of ik mijn afspraak van die middag kon verzetten, Sinterklaas kwam onverwachts langs op school. Als dit niet zou kunnen, zou ik hier alle begrip voor hebben! Maar er werd mij door de receptioniste verteld dat dit absoluut geen probleem was, ze heeft een nieuwe afspraak voor mij gemaakt. Ik heb nog gevraagd of dit niet in rekening gebracht zou worden, dit was niet het geval. Wat schetst mijn verbazing: twee dagen later lag er een rekening in de bus i.v.m. een niet nagekomen afspraak!!!!! Ik heb met Trudy, de mondhygieniste die mij zou behandelen gebeld dat dit niet de afspraak was. We kregen een discussie, en er werd mij verzocht een andere tandarts te zoeken!!!! Ik heb haar medegedeeld dat er nogal wat schort aan de interne communicatie. Nog een feit: deze tandarts mag zelf wel afspraken(zonder te bellen) niet nakomen....... Mijn vriend heeft zelf ook een eigen zaak en is twee keer voor niks geweest: ze waren vergeten dat de tandarts op vakantie was!!!!!!
Slechte communicatie Erg op geld gericht Niet flexibel t.o.v. kinderen: mijn dochtertje huilde in de wachtkamer en er werd mij verzocht niet te dicht bij de behandelkamer te komen. Zijn patiënten hadden er last van. Met andere woorden: waardeloze praktijk!!!!!!!!!
Waardering:
1.0 2.0
|
Waardeloze arrogante vent
Moest eerst maar een paradontose behandeling ondergaan (wat ik niet kan betalen 125,00 euro per pocket) voordat hij mij hielp met mijn gebit, hij ging niet achter de feiten aanlopen en weigerde mij zijn hulp.
Geen want ik ben er maar 1 keer geweest en toen ik weer een uitnodiging kreeg weigerde hij mij te behandelen??? Toen ik over de uitnodiging begon zei hij: Die krijgt iedere patiënt die bij mij ingeschreven staat.
Hij kiest zijn eigen patiënten uit, als je geen geld hebt kun je verrekken.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandartspraktijk H. van den Akker(7.6/10.0)0.3km
Heemstede - Pieter Aertszlaan 10
 
 
Becking Mka(8.0/10.0)0.5km
Heemstede - Overboslaan 27
 
 
Carlo E. Hessels Tandheelkunde(7.4/10.0)0.5km
Haarlem - Anna van Burenlaan 60
 
 
Tandartspraktijk Burke B.V.(7.2/10.0)0.6km
Heemstede - Tooropkade 1
U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Op de welkomstpagina van onze website www.tandartsburke.nl vindt u onze contactgegevens.Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!...meer...
Behandelingen: Fluoridebehandeling, Gebitsverzorging, Polijsten, ...
 
 
Tandartsenpraktijk F.H.H.M. Smithuis(8.0/10.0)0.8km
Heemstede - Adriaan Pauwlaan 27A
 
 

Plaatsen in de buurt

Aerdenhout - Bentveld - Bloemendaal - Haarlem - Hoofddorp - Overveen - Santpoort-Noord - Santpoort-Zuid - Vijfhuizen - Zandvoort
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact