Zoeken rond je postcode

Tandartspraktijk Okhuijsen J.

6.9 / 10.0
(3 stemmen)
Smeepoortenbrink 44
3841EM Harderwijk
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0341421930
52.3475025.6166
3 3.4972972972973 14 6.9
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
top!
Fijne praktijk. Vooral voor kids!
Prettige sfeer, muziek staat altijd aan, altijd een vriendelijk woord van de dames achter de balie. Mijn dochter van 7 heeft haar eerste gaatje laten vullen zonder problemen. Dit kwam vooral door de prettige en kindvriendelijke benadering van haar tandarts (mevr. Huberts)Met alle geduld en veel humor, klasse hoor!
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer tevreden
Gisteren weer een mooie kroon laten zetten in de praktijk. Voelt goed en is niet van mijn eigen kiezen te onderscheiden. Ben weer heel tevreden, binnen 2 uurtjes een nieuwe kroon!
Binnen een setting is de blijvende kroon klaar en dat terwijl ik aan de koffie zit.
Waardering:
4.0 8.0
|
Zeer ontevreden
Sinds mijn overschrijving naar Okhuijsen, alleen maar problemen met me tanden.. Al 2 wortelkanaalbehandelingen, 1 zenuwbehandeling (daarna maanden niet kunnen eten aan 1 kant, maar weigeren te helpen)tig gaatjes, en moest ook maar ff 2 kronen..
mooie praktijk
slechte behandelingen met gevolgen, onvriendelijk, duur
Waardering:
1.0 2.0
|
twijfels over kwaliteit
Geen dossier vorige tandarts toch behandeling geen assistent tijdens behandeling ongevraagd bijslijpen van tanden schade hierdoor.
mooie praktijk goed bereikbaar
Herhaaldelijk slechte behandeling met gevolgen
Waardering:
1.0 2.0
|
super
Hele fijne tandarts, heel goed mijn problemen opgelost. Ik was niet in staat om rekening in 1 keer te betalen en mocht in termijnen. Geen probleem! moest wel extra administratiekosten betalen, maar dat lijkt me niet meer dan logisch. Mijn gebit was echt heel slecht. Ik was al jaren niet bij de tandarts geweest vanwege geldproblemen. Toen ik heel veel pijn kreeg had ik geen andere keus en ben ik naar deze tandarts gegaan. Hij vond verschillende problemen doordat ik het natuurlijk verwaarloosd had.de tandarts legde me precies uit wat er aan de hand was en wat er moest gebeuren en hoe vaak ik terug moest komen. Toen ik mijn financiële situatie uitgelegd had werd er actief naar een haalbaar betalingsplan voor mij gezocht. Nadat we dit overeengekomen waren heb ik al mijn behandelingen gehad en mijn termijnen betaald, precies zoals vooraf afgesproken. Het grootste voordeel is dat ik weer durf te lachen zonder mij te schamen. BEDANKT!!
Goed werk en fijne oplossing voor mijn geld tekort
Waardering:
4.0 8.0
|
Super Tandarts
Deze Tandarts is echt geweldig, een vakman die de nieuwste technologie heeft. Een wortelkanaal behandeling gehad zonder pijn!!
Super kwaliteit, professioneel, vriendelijk
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer tevreden
Ik kom al jaren als patient in deze praktijk en ben ZEER tevreden over de behandelingen door zowel de tandartsen als de mondhygienistes en de dames aan de balie. Men neemt altijd de tijd om mij op mijn gemak te stellen.
Ik krijg altijd een begroting mee voor de komende behandelingen,zeer transparante manier van werken.
Waardering:
4.0 8.0
|
Extra rekening
Jeetje, ik heb deze tandarts al jaren, en ik ben erg tevreden. Leuk personeel, echt niets aan de hand. Maar diegene die over de administratie gaat? Dit jaar twee keer een rekening gehad voor hetzelfde. Ik gebeld, en het weer recht gezet. Oke, dat kan gebeuren, daar maak ik verder geen drukte over, iedereen maakt fouten toch? Maar dit jaar ben ik voor het eerst over mij te verzekeren bedrag gekomen. 451 euro wordt niet vergoed door het ziekenfonds. Door ziekte leef ik al jaren van een minimum, en dat heb ik echt niet zomaar liggen. Ik dus netjes met de administratie gebeld, om een regeling te treffen. Kan ik heb in vier termijnen afbetalen. Eind goed al goed? Nou nee dus, voor iedere storting moet ik 10 euro extra betalen, en ook nog eens rente over het af te betalen bedrag. Dat betekend dat ik ipv 451 euro ongeveer 510 euro kwijt ben. En dat vind ik echt schandalig. Ik heb al weinig geld, en ik ga netjes bellen en laat het niet op z'n beloop. Gevolg is ongeveer 60 euro extra betalen. Ik zou normaal echt 5 sterren voor de waardering geven, maar nu maar drie.
Prima personeel
Vreselijke administratie
Waardering:
3.0 6.0
|
Bijzonder onvriendelijk
Ivm vakantie eigen tandarts, deze tandarts gebeld. Werd bijzonder onvriendelijk te woord gestaan door telefoniste/assistent. Het kwam er op neer dat ik maar moest wachten tot mijn eigen tandarts terug was, maandag! (Het is nu donderdag!!)Voor de goede orde; ik belde niet voor mij zelf maar voor mijn zoon van 11! Er werd door deze mevrouw gesuggereerd dat er niet goed gepoetst werd en dat we dat maar moesten doen, dat we best konden wachten en niet moesten zeuren. Bah wat een vreselijk NAAR mens!
Geen
Onvriendelijk, ongeduldig, geen begrip voor situatie.
Waardering:
1.0 2.0
|
dure tandarts
Deze tandarts heeft geen internetpagina met daarop de prijslijst, wat wel te begrijpen is als je de offerte van de behandeling onder ogen krijgt. Een snelle vergelijking met vijf andere tandartsen in Harderwijk leert dat deze tandarts zo'n 10% meer rekent. Het is als leek lastig een oordeel te geven over de behandeling . Wel is vorig jaar tweemaal een nieuwe vulling uit dezelfde kies gevallen (en tweemaal gratis opnieuw gevuld)en werd dit jaar dezelfde kies opnieuw gevuld met bijbehorende rekening.
mooi pand
duur en twijfels over kwaliteit
Waardering:
2.0 4.0
|
niet meer zo bang.
Ik ben echt een beetje bang voor de tandarts, maar dit gaat de laatste jaren erg goed, omdat ze erg geduldig zijn met me. Het blijft zeker niet mijn grootste hobby, maar toch erg bedankt hiervoor.
Fijne praktijk, vrolijke kleuren en lieve meelevende mensen.
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Fijne tandarts!
Vriendelijk personeel, goede kennis van zaken, kwaliteit staat voorop. Fijne, open sfeer, altijd bereid tot luisteren, maakt prachtige kronen.
Betrouwbaar, kundig, kopje koffie/thee tijdens behandeling, heel leuk en gezellig personeel
Waardering:
5.0 10.0
|
nog geen prijslijst
nog geen prijslijst op internet dat begreep ik toen de prijslijst (die ik zelf moest ophalen ) zag waant haast alles was veel en veel duurder dan bij de gemiddelde tandarts op de vraag waarom er nog geen lijst op internet stond zij dat het nog niet verplicht was dus je moet sevice (naar je vaste klante ) eerst veplichten en dan doe je het dus ook zij men dat men nog niet de codes haddeb maar op de lijst die ik kreeg stonde ze al onder codes toen zei men maar dat de lijst nog aangepast moest worden maar dat moeten prijslijsten altijd conclusie slechte sevice en veel smoesjes
Waardering:
2.0 4.0
|
Partiéle proyhese boven en onder
Na het trekken van 4 kiezenkreeg ik een verwijsbrief voor een tandprotheticus in Ermelo.Daar ik slecht ter been ben vroeg ik voor een verwijzing hier in Harderwijk en deze wordt geweigerd.
Ik kon snel terecht bij de tandarts waarvoor mijn dank.
Na de contante betaling en de vraag naar een tandprostheticus in Harderwijk omdat ik heel slecht ter been ben moest ik het zelf maar uitzoeken. Heel slechte zaak!
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

F.H. Nijman Tandarts(8.0/10.0)0.2km
Harderwijk - Vitringasingel 1
 
 
Tandartspraktijk Touwbaan(8.0/10.0)0.6km
Harderwijk - Touwbaan 108
 
 
Tandartspraktijk Van Mervennée(7.8/10.0)0.6km
Harderwijk - Emdenmeen 6
 
 
Tandartsenpraktijk Tjiook en Kho(8.0/10.0)1.6km
Harderwijk - Boerhaavelaan 28
 
 
Tandartsenpraktijk Tjiook & Kho(7.8/10.0)1.6km
Harderwijk - Boerhaavelaan 28
De tandartsen en het team van Tandartsenpraktijk Tjiook & Kho bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit, want goede mondverzorging is belangrijk voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Ons team staat voor u klaar!...meer...
Behandelingen: Kiespijn, Polijsten, Vullingen, ...
Soort tandarts: Mondhygieniste, Professioneel, Tandheelkunde, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Biddinghuizen - Doornspijk - Elspeet - Ermelo - Lelystad - Nijkerk Gld - Nunspeet - Putten - Voorthuizen - Zeewolde
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact