Zoeken rond je postcode

Tandartsenpraktijk Vreewijk

7 / 10.0
(2 stemmen)
Groene Hilledijk 374-a
3075EC Rotterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0104191616
51.887634.506955
2 3.5245901639344 9 7
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Uitermate slecht, gebit catastrofaal aangetastdoor onbekwaam personeel
Ik weet niet waar ik moet beginnen. Kiespijn, te groot geboorde gaatjes waardoor ik alleen maar meer last kreeg, 1 kies zelfs zo ver doorgeboord dat hier een kroon op geplaatst is. Deze kroon is overigens totaal verkeerd geplaatst waardoor ik een correctiebehandeling moet ondergaan. Enorm veel kiespijn gehad, en zelfs 1 keer heeft er een onbekwame medewerker iets met mijn gebit gedaan wat niet goed ging. Andere tandarts moest bijspringen. Hierdoor nooit meer teruggegaan naar deze praktijk.
GEEN
Pas op met deze mensen! Zodra je ze hiermee confronteert, zullen ze alles ontkennen en zelf onder eed zullen ze liegen dat ze barsten. Nooit naar toe gaan, tenzij een kunstgebitje op je 25e levensjaar wenselijk is.
Waardering:
1.0 2.0
|
Mondhygiene
Ben in september van mijn huidige tandarts naar Tandartsenpraktijk Vreewijk overgestapt. In september had ik ook een afspraak voor mondhygiëne.De mondhygiëniste was zeer vriendelijk en had mij goed behandeld. Aangezien goede mondhygiëne behandeling heeft zij ook veel tips en aanwijzingen doorgegeven die ik voorheen nooit kreeg van mijn huidige tandarts. Ik vond het zeer sfeervol praktijk met vriendelijke personeel over de tandartsen kan ik nog niets vertellen omdat ik door de tandarts nog niet behandeld was.
Vriendelijk personeel Sfeervol en rustgevend interieur Ervaren mondhygiëniste SCHONE behandelkamers en apparatuur
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Ervaren tandartsen en uitstekende hygiene
Ben pasgeleden bij deze praktijk behandel voor een pijnklacht wat tot een wortelkanaalbehandeling is uitgekomen. Ik vond dat de tandarts goed ervaren was omdat hij zeer uitgebreid mijn probleem heeft kunnen toelichten en gaf ook duidelijk aan de hand van de röntgenfoto waar de probleem zich bevind. Verder ziet de praktijk netjes en schoon uit. Hygiëne is wat mij betreft bij deze praktijk uitstekend. Ik was verbaast toen ik zag dat de assistenten zelfs de deugrepen na de behandeling deden schoonmaken.
* Ervaren tandartsen * Uitstekende hygiëne * Rustgevende interieur
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Traumatisch
Ik durf al jaren niet naar de tandarts, omdat ik een slechte ervaring had meegemaakt. Helaas heeft dat vele gevolgen gehad voor mijn gebit en moest ik wel gaan. Eerste keer bij de tandarts in vreewijk verliep goed. De mondhygieniste was begonnen met een zenuwbehandeling. in een vervolgafspraak zou het afgehandeld worden. Vandaag dus de afspraak, vol moed naar binnen gestapt. Het begon goed, verdoving gekregen. Vervolgens kreeg ik heel erg veel last van mn kies. ik gaf dat dus aan. Waarop de tandarts zei: "nee, dat kan niet". Waarop ik op een normale toon zei: "mevrouw ik voel toch pijn". En ze ging uit het lint , dat ik niet zo moet schreeuwen en dat ik mij aanstel. Nou ik schrok zo erg dat ik tijdens de behandeling ben weggegaan, anders zou het uit de hand lopen. Ben vervolgens geholpen bij delta tandartsenpraktijk. Waar gelukkig alles toch is goed gekomen en ik met veel zorg ben behandeld.
Geen
Geen empathie. Geen geduld met mensen die angst hebben. Onprofessioneel. Niet klantvriendelijk.
Waardering:
1.0 2.0
|
Wortelkanaalbehandeling
Ben 3 weken geleden door de hoofd tandarts aangenomen voor een wortelkanaalbehandeling. Bij de eerste ontmoeting had ik niet echt het gevoel van vertrouwen omdat het een nieuwe praktijk was en ik was hier ook voor de eerste keer. Maar na dat uitleg en de aanpak van mijn probleem was mijn mening snel veranderd. De wortelkanaalbehandeling verliep zeer goed de aanpak was zeer professioneel. Na de 2e afspraak , endo afmaken was de resultaat werkelijk zichtbaar zowel op de röntgenfoto als op mijn eigen gevoel. Ik heb na mijn behandeling met vol vertrouwen mijn gezin bij deze praktijk ingeschreven.
- Kennis en ervaring van de tandarts - Rustgevende sfeer - Alles is nieuw en ziet er zeer schoon uit
Waardering:
4.0 8.0
|
goede service
durfde jaren niet naar de tandarts tot dat ik wel moest omdat mn voortand er uit ging gelijk gebeld kon de andere dag al komen werd helemaal op mn gemak gesteld en alles werd uitgelegen
ben steeds goed behandeld en ik had elke keer dezelfde tandarts
heb ik niet
Waardering:
4.0 8.0
|
slechte ervaring
Helaas ben ik ook behandeld in deze praktijk....echt amateurs! ook het personeel wisselt met de dag,geen goed gevoel bij de praktijk.geen aanrader!
Waardering:
1.0 2.0
|
Superpraktijk
Na heel veel angsten een praktijk gevonden waar ze de tijd voor mij nemen,
Zeer vriendelijk personeel. Tijd voor de patienten Zeer bekwaam Rekening werd van te voren getoond voor goedkeuring Een dag van te voren bellen ze nog een keer om te zorgen dat je de afspraak niet vergeet.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
slechte service
tandarts vreewijk staat voor onbekwaam personeel en tandartsen.
helaas geen enkel pluspunt
teveel minpunten! vaak wisseling van personeel assistentes en tandartsen,slechte taal beheersing,geen uitleg,hoge rekeningen
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandartspraktijk Chung(7.8/10.0)0.6km
Rotterdam - Strevelsweg 121B
 
 
J.R. Schneider(8.0/10.0)0.7km
Rotterdam - Randweg 31
 
 
Tandarts Zuidplein(8.4/10.0)1km
Rotterdam - Dordtselaan 234a
Tandarts Zuidplein te Rotterdam biedt patiënten hoogwaardig tandheelkundige zorg in een vriendelijke en comfortabele omgeving. Het doel van Tandarts Zuidplein is om patiënten het beste advies en de meest gewenste, efficiënte behandeling te geven. Tandarts Zuidplein maakt gebruik van de nieuwste...meer...
Soort tandarts: Mondhygienist, Orthodontie, Tandarts, ...
 
 
Ortholie, praktijk voor orthodontie(7.4/10.0)1km
Rotterdam - Strevelsweg 700-610
Ortholie, praktijk voor orthodontie is gespecialiseerd in het reguleren van het gebit bij kinderen als volwassenen. Een mooi gebit is onze passie. Dagelijks helpen wij tevreden mensen om een mooier gebit en een mooie lach te krijgen. Ons doel is dat de patiënt tevreden is en trots kan zijn op zijn...meer...
Behandelingen: Beugel
Soort tandarts: Orthodontie
 
 
Orthocenter Rotterdam Zuidplein(7.8/10.0)1.2km
Rotterdam - Twentestraat 22
 
 

Plaatsen in de buurt

Barendrecht - Capelle Aan Den Ijssel - Hendrik Ido Ambacht - Hoogvliet Rotterdam - Krimpen Aan Den Ijssel - Mijnsheerenland - Oud Beijerland - Rhoon - Ridderkerk - Schiedam
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact