Zoeken rond je postcode

Tandartsenpraktijk Lie

7.1 / 10.0
(2 stemmen)
Lorentzdreef 40
3146BK Maassluis
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0105916451
51.9381144.220288
2 3.5604026845638 9 7.1
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Geweldige tandarts
Door deze tandartsen in deze praktijk ben ik goed van mijn angsten afgekomen! Ik ben zeer tevreden en kan me geen lievere tandarts wensen!!
Leuke tandartsen en assistentes! Mooie praktijk, waar ik me zeer op me gemak voel
Waardering:
5.0 10.0
|
Tevreden en kindvriendelijk!
Ik ben erg tevreden over deze praktijk. Zeer vriendelijke tandartsen en assistentes en ook erg kindvriendelijk. Mijn dochter van 5 jaar vindt het leuk om naar de tandarts te gaan! Dat zegt al genoeg!
Goede communicatie en behandelingen pijnloos
Waardering:
5.0 10.0
|
een onervaren tandarts en ook nog een leugenaar!
Heb een kroon laten plaatsen bij een voortand, maar ik heb al korte tanden van me zelf. Dus 3x raden mevr. Lie plaatste een mega grote kroon, nou dat zag er niet uit. 4 mnd heeft ze niks gedaan en toen was ik het zat en heb een klacht ingediend bij de tucht commies. En daar kreeg ik de ene leugen naar de andere te horen, zo beweerde ze dat ik al een grote voortand had wel een verschil van 4 a 5 mm en dat zij en ook haar man me hadden gewaarschuwd. Gewoon absurd. Maar gelukkig heb ik de zaak gewonnen en kan ik er weer met goede moed tegen aan
Mensen als jullie klachten hebben, gewoon naar de tucht commies gaan, ze staat daar nu wel bekend!
Waardering:
1.0 2.0
|
Enorm tevreden
Mooi en modern praktijk met de nieuwste technologie. Voorheen bij een andere tandarts gezeten waar de tijd, vergeleken met deze praktijk, stil heeft gestaan. Aardige tandartsen en assistenten die vaardig, behulpzaam en erg goed communiceren. Wbt de prijzen, sinds de vrije prijsgeving van de overheid zijn bij alle praktijken de prijzen gestegen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Geld lijkt hier het belangrijkst
Zelf ben ik redelijk tevreden al ben ik het eens met de meneer die zegt dat na de verbouwing de tarieven torenhoog gestegen zijn. Alles moet snel, en op de rekening komen steeds vaker kosten voor die je niet kunt thuisbrengen. Die nieuwe policy - direct cashen bij de verzekeraar - is ook bij Tros Radar geweest. Je voelt je behandeld als een kind. En het maakt van de tandartsen geldwolven.
Vriendelijk, snel en pijnloos.
Wat ik al zei, deze tandarts behandelt zijn patienten als onvolwassenen die niet in staat zijn zelf een rekening te betalen. Onnodig wantrouwen kweken. Ik blijf hier onder behandeling tot ik een andere gevonden heb.
Waardering:
2.0 4.0
|
Erg tevreden
Ik ben sinds kort nieuwe patient, had van vrienden/kennissen goede verhalen gehoord. Ben zeer tevreden over deze praktijk. Er word goede informatie gegeven en alles duidelijk uitgelegd. Alles is makkelijk geregeld met de verzekering zodat ik niet voor verrassingen kom te staan
Waardering:
4.0 8.0
|
Middelmatige tot heel slechte service.
Aanvankelijk tevreden, maar na de verbouwing begonnen de prijzen omhoog te gaan. Uiteindelijk heb ik me uit laten schrijven, toen deze tandarts besloot om de rekeningen direct bij de verzekeraar te innen, die het op haar beurt direct van mijn rekening haalt. Dit is me te gemakkelijk, zo heb je, als je klachten hebt, geen enkele invloed op de betaling. Het lijkt wel een communistisch systeem, geld verdienen is voor deze tandarts kennelijk belangrijker dan tevreden klanten.
Aanvankelijk prettig, maar door onwil van de dienstdoende tandartsen kan ik helaas nog maar weinig positiefs melden over deze praktijk. En dat spijt me, maar het is nu eenmaal niet anders.
Onwil om fouten in te zien. Mijn moeder heeft een nieuw gebit laten aanmeten, dat van geen enkele kant past. Dokter Lie beweert dat mijn moeder een scheve mond heeft en het daar maar mee moet doen. De behandeling is voorlopig opgeschort, mijn moeder kon er even niet meer tegen.
Waardering:
1.0 2.0
|
helemaal top!!
fijne tandarts!!!! goed gevoel,goede communicatie voor volwassenen, maar ook voor kinderen een goede uitleg, nieuwe technieken, ontspannen sfeer, mooie praktijk helemaal blij en tevreden
Waardering:
4.0 8.0
|
Fijne tandarts
Sinds een paar jaar overgenomen praktijk, alles vernieuwd, zeer fijne sfeer tandarts stelt mij en kind erg op het gemak
Nieuwste spullen Goede samenwerking met assistenten Duidelijk communicatie ook naar kinderen
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Roest Tandartspraktijk(7.6/10.0)1.2km
Maassluis - Koekoekstraat 134
 
 
Tandartsenpraktijk Maassluis(7.6/10.0)1.8km
Maassluis - Logger 17-19
 
 
Newsmile (8.0/10.0)2.3km
Maasdijk - Korte Kruisweg 97
 
 
Tandartspraktijk P.A.J. Stegen(7.8/10.0)2.4km
Maasdijk - Korte Kruisweg 30
 
 
Tandartspraktijk P. Spangenberg(7.6/10.0)3.1km
Maassluis - Fenacoliuslaan 6
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Gravenzande - De Lier - Hoek Van Holland - Honselersdijk - Kwintsheul - Maasdijk - Maasland - Naaldwijk - Schipluiden - Vlaardingen
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact