Zoeken rond je postcode

Tandartsenpraktijk Jorna bv

7.8 / 10.0
(3 stemmen)
M C Escherweg 4b
7425RJ Deventer
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0570651004
Website:
52.2638256.232394
3 3.9 4 7.8
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Onze tandartsenpraktijk is kleinschalig en daardoor overzichtelijk door de korte lijnen. Ondersteunend personeel wordt voortdurend getraind en aangescherpt om u nog beter van dienst te zijn.

Een team van een vrouwelijke tandarts, mondhygieniste, preventie- en stoelassistentes en receptioniste zullen u alles aanbieden om uw mond in topconditie te krijgen.
Graag zien wij u terug met een mond om trots op te zijn, want dat mag u zien na een gedege en kwalitatief hoogstaande behandeling bij Tandartsenpraktijk Jorna.

Onze praktijk bevind zich in een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapeuten, dietiste en psychotherapeut. Met name bij kaakgewrichtsklachten wordt nauw samengewerkt met de fysiotherapeut die daarin is gespecialiseert.

Het pand is vrolijk ingericht en nu sinds twee jaar in gebruik: heerlijk fris en nieuw en een genot om in te werken en in te worden behandeld. Naast ruimte voor de meest geavanceerde apparatuur is er goed nagedacht hoe er prettig kan worden gewerkt.

Speerpunten van deze praktijk is de orthodontische behandeling waarbij 'ruimtegebrek' niet wordt opgelost met buitenbeugels en kiezen trekken met een ingevallen gezicht als gevolg, maar vooral de kaken breder worden gemaakt, waardoor u en uw kind een pratige brede lach krijgt.

Een ander speerpunt is het terugwinnen van de steunweefsels van uw tanden en keizen. Van uw mondhygieniste of tandarts heeft u wellicht wel eens gehoord dat door chronische ontsteking het kaakbot rond uw tanden en kiezen is verdwenen. U hoeft hiervoor niet naar een parodontoloog: wij kunnen dat prima met een kleine chirurgische ingreep verhelpen.

Kenmerken

Behandelingen:
Angstbehandeling
Behandeling van tandvleesziekten
Beugel
Bloedend tandvlees
Brug
Caries
Facings
Fluoridebehandeling
Frames
Gaatjes
Gebitsverzorging
Implantologie, kunstwortels, kronen en bruggen op implantaten
Kaakontsteking
Kleine kaakchirurgische ingrepen
Klikprothese, prothese op implantaten
Kronen
Kunstgebit (prothese)
Make Over
Mondhygiene
Ontstoken tandvlees (gingivitis)
Polijsten
Scheve en/of verkleurde tanden
Sealen
Snurkbeugel
Tandbederf
Tanden bleken
Tandschildjes
Tandsteen
Tandvlees
Verstandskies
innovatieve orthodontie, geen kiezen trekken, geen buitenbeugels
inspirerend en dynamisch team
botopbouw bij parodontitis, wij gaan verder waar de mondhygieniste stopt
wij zien u graag met een gezonde mond en een glimlach waar u trots op kunt zijn
Vullingen
Witte vullingen
Wortelkanaalbehandeling
Wortelpuntontsteking
Kenmerken:
Kindertandarts aanwezig in praktijk
Kindertandverzorger aanwezig in praktijk
Mondhygienist aanwezig in praktijk
Preventie
Lid van:
Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT)
Vereeniging van Artsen-Automobilisten (VVAA)
masterclass Catan
Soort tandarts:
Algemeen practicus
Cosmetische tandheelkunde
Esthetische tandheelkunde
Kindertandarts
Orthodontie
Parodontologie
Tandheelkunde
orthodontie volgens Damon

Reviews

Plaats een review
|
mond in topconditie
Waardering:
5.0 10.0
|
eindelijk geen bloedend tandvlees meer
Inmiddels ben ik een heel traject door gelopen en ik was er eigenlijk al aan gewend dat mijn tandvlees altijd bloedde en pijnlijk was. Ik kwam nieuw bij Jorna en heel subtiel, maar toch duidelijk, werd mij duidelijk gemaakt dat ik mijn kiezen zou verliezen, als er nu geen actie zou worden ondernomen.
Het is niet makkelijk om zo'n boodschap te verwerken en ik vond het heel knap dat ze tot me door wisten te dringen dat mijn mondconditie niet oké was. Ik schrok me rot en ben meteen gestopt met roken en ben in het begin wel vijf keer geweest, maar langzaam merkte ik dat het beter ging en dat ook alles beter ging smaken, ongeloofelijk! Ik heb me suf geragerd en gestookt, maar hield een paar pockets. Toen zijn de bacterieen op kweek gezet en heb ik een kuurtje gehad en heeft Jorna me, met zo'n loupe op haar hoofd, beholpen en een beetje nepbot onder mijn tandvlees aangebracht. Dat leek me hardstikke eng, maar het viel me reuze mee. Vorige week hoord ik dat ik nu 'bugs-free' ben, om het zo maar te noemen
Ik moest een keer een kwartier wachten, maar ik snap ook wel dat het een vak is waar je soms meer aandacht moet geven dan je kon inschatten. Ik zou het ook niet fijn vinden als ze een vulling staan te maken en halverwege zeggen: sorry, maar de tijd is op :) :)
Waardering:
4.0 8.0
|
zo mooi ...
Orthodontie met het Damon-systeem: mijn tanden staan nu niet alleen op een rij, maar mijn glimlach is veel breder geworden.
Ik kom al een hele tijd bij Tandartsenpraktijk Jorna en mijn kindere en man worden daar ook fantastisch geholpen. Nu heb ik een hockeystick tegen mijn tand aan gekregen en moest er een tand uit. Omdat ik eigenlijk al eigenlijk ook al heel lang stoorde aan mijn scheve tanden heb ik dat met Charlotte, de tandarts besproken. Zij adviseerde mij dat eerst te corrigeren. Ik wist helemaal niet dat dat nog op volwassen leeftijd kon. Eerst is er een digitaal 3-D beeld van mijn mond gemaakt en heel veel fotos van mijn gezicht en tanden, ze kijken daar echt overal naar, daarna is met een malletje de hele beugel door de klinisch assistente erop gezet. Er ging steeds een ander draadje in en nu is het prachtig. Inmiddels, twee jaar later zit er een implantaat met een kroon op de plek waar de tand er uit moest,
Ik moest eerst even wennen dat de assistentes daar heel veel doen, maar ze doen het goed, zijn altijd vriendelijk en daardoor heeft Charlotte, de tandarts meer tijd voor de ingewikkelde behandelingen en het denkwerk. Het wordt anders natuurlijk ook onbetaalbaar.
Waardering:
5.0 10.0
|
Fantastisch!
Twee weken geleden heb ik een gebitsprothese gekregen die nog rust op mijn eigen hoektanden. Het heeft nog nooit zo goed gezeten! Toen ik bij Tandartsenpraktijk Jorna kwam had ik mijn mond een tijd verwaarloosd en ik was er echt te laat mee: het stonk en deed pijn en ik schaamde met rot, zeker als zakenman.
Om te beoordelen of er nog iets mogelijk was met mijn eigen tanden en kiezen is alles eerst zeer proffesioneel onderzocht. Ik kon meekijken met mijm eigen rontgenfoto's en kreeg een goed advies waar ik zelf mee in kon stemmen. Uiteraard had ik me goed verzekerd, gelukkig en, na een opgaaf van de codes die worden gebruikt met de daarbij behorende tarieven werden afspraken gemaakt. De receptioniste nam alle tijd om tot goede afspraken te komen en vroeg me of alles duidelijk was geworden, want, zo zei ze, mevrouw Jorna is een echte vakvrouw, maar het blijft altijd moeilijk om haar vak goed over te brengen. Het is voor iedereen het beste dat u weet waar u wat u kan verwachten. In mijn hoektanden werden wortelkanaalbehandelingen gedaan en de laatste tanden en kiezen werden er gentle uit gehaald. Ik heb geen centje pijn gehad en lang er eigenlijk wel relaxed bij in de zachte behandelstoel. Er werd aangegven dat er soms toch blaartjes komen en dan moest ik zeker niet schromen om te bellen. Nou, dat was wel het geval, maar ik kan wel weer fantastisch eten: ik kan er zelfs appels mee afbijten, dat schijnt wel bijzonder te zijn. Nou, krijg ik als klap op de vuurpijl ook nog een heel schoonmaakpakket voor mijn prothese! Super! Ik ben echt trots op mijn tanden. Maar ... ik had liever natuurlijk wel jaren eerder naar ze toe moeten gaan.
minpuntje ... tja, wat blaartjes, maar daar is weinig aan te doen en weer goed opgelost.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandartsenpraktijk Jorna (8.2/10.0)0.1km
Deventer - M C Escherweg 4B
Behandelingen: Brug, Overkappingsprothese, Tandvlees, ...
Soort tandarts: Mondhygienist, Orthodontie, Tandartsenpraktijk, ...
 
 
Tandartsenpraktijk Augustijn(8.0/10.0)0.6km
Deventer - Rombout Verhulstlaan 12
 
 
Tandartsenpraktijk De Kuip(8.0/10.0)1.9km
Colmschate - Holterweg 108-a
 
 
Bredent(8.2/10.0)2km
Colmschate - Koggeschip 208
 
 
Tandartspraktijk Rensink H.B.(7.8/10.0)2.4km
Schalkhaar - Kolkmansweg 19
Behandelingen: Gebitsverzorging, Tandsteen, Verkleuringen, ...
Soort tandarts: Orthodontie, Tandarts, Tandtechnicus, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Colmschate - Eefde - Empe - Epse - Holten - Laren Gld - Olst - Schalkhaar - Twello - Wilp Gld
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact