Zoeken rond je postcode

Tandartsenpraktijk A1

6.7 / 10.0
(1 stem)
Ceintuurbaan 14
7415AL Deventer
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0570607745
52.2614976.166605
1 3.3501945525292 7 6.7
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Reviews

Plaats een review
|
pijn
Ik heb verschrikkelijke pijn ik kruip er van over de grond. Dus bel ik na 17:00 uur met de a1 .En ik word niet geholpen.
GEEN
TE VEEL
Waardering:
1.0 2.0
|
ontevreden
Waardering:
1.0 2.0
|
problemen met implantaat
ongeveer drie jaar geleden heb ik een implantaat laten zetten bij deze praktijk, bij een tandarts die er op dit moment niet meer is. naast mijn implantaat kreeg ik een ontsteking bij een anders kies, waar destijds samen met de kroon op mijn implantaat ook een kroon kreeg op de des betreffende kies samen aan elkaar vast. kort daarna kreeg ik een ontsteking, er werd antibiotica voor geschreven. ontsteking ging weg maar kwam al gauw weer terug. het werd een vervelende kwestie voor mij, ook omdat ik zelf niet in deventer woon. na een paar keer op en neer gereden kwam ik tot de conclusie maar een tandarts te zoeken in mijn eigen stad, omdat ik toch maar steeds antibiotica kreeg voor geschreven. uiteindelijk moesten de kronen uit mijn mond gehaald worden en mijn ontstoken kies moet getrokken worden. omdat de implantaat die ik in mijn mond heb, het materiaal uit duitsland komt en niet zoveel in nederland word gebruikt, zei mijn tandarts dat ik voor een nieuwe kroon contact op moest nemen met tandarts praktijk A1. en daar zit nu het probleem ik probeer al vanaf begin oktober een afspraak te maken voor een nieuwe kroon op mijn implantaat. als ik al een afspraak kreeg werd deze weer afgebeld. nu ben ik te weten gekomen dat mijn tandarts er niet meer is. ik loop dus nu al vier maanden met geen kroon op mijn implantaat, en ben nu door verwezen naar tandarts praktijk ST Jozef, waar een tandarts zit die werkt met duitse materialen, en probeer zo een kroon op mijn implantaat te krijgen, zelf had ik al een paar keer tandartspraktijk A1 gebeld om duidelijk af te spreken voor januarie geholpen te worden omdat ik nog zowat mijn hele ziekenfonds vergoeding nog had van ongeveer 600 euro, wat dus nu weg is en waar ik niets voor terug gekregen heb. dus als je van plan bent om al een implantaat daar te laten zetten denk maar eerst heel goed na, voordat je die stap zet er wordt daar vaak gewerkt met materialen die niet gebruik worden in nederland. al met al voor mij geen leuke ervaring, morgen neem ik weer contact met ze op, en dat heb ik al heel vaak gedaan, want van enige service is absoluut geen sprake, en mijn tandarts die mij zo goed geholpen heeft is er niet meer. wel mijn petje af voor de assistenten, altijd aardig en behulpzaam. maar voor mij geen tandarts praktijk A1 meer of mijn eigen tandarts moet terug komen
Waardering:
2.0 4.0
|
ontevreden
Ik ben niet te vreden over deze tandarts. Ik word iedere keer zonder overleg bij een andere tandars gezet. Ik begin hierdoor steeds meer moeite te krijgen met naar de tandarts te moeten gaan, ik wil gewoon één vast gezicht als ik daar kom. Verder heb ik nu meerdere duitse tandartsen daar gehad en moest altijd na een bahandeling weer terug komen, omdat ze het niet goed hadden gedaan. En die duitse man waar jullie het waarschijnlijk ook over hebben(weet niet hoe hij heet), maar die is echt bot en grof naar mij en zijn personeel. Na al dit negatiefs wil ik wel een groot compliment geven voor de vriendelijke en wel hardwerkende asistentes die daar werken.
Duidelijkheid en vriendelijkheid van de asistentes
Choatisch, lang moeten wachten en slecht werk moeten leveren, waardoor ik onnodig vaak naar de tandarts moet
Waardering:
1.0 2.0
|
tevreden - ontevreden
In het algemeen vind ik alle mensen die daar werken, allemaal vriendelijk op één mannelijke Duitse tandarts na. ik vind het onbeleefd en clown. voorbeelden: - als je binnen komt, geeft hij geen hand. (wat ik tot heden bij géén één tandarts hebt meegemaakt) - denkt dat hij grappig is, zodoende maakt hij grappen. (i.p.v. zijn werk 100% te doen, maar dit zit weer jammer genoeg niet in hem)
Waardering:
2.0 4.0
|
Zeer Tevreden
Sinds ik bij deze tandarts ben ben ik van mijn angst af, ze zijn allemaal erg behulpzaam en vriendelijk doen zeker niet meer dan echt nodig is. Heb nu een goed gebit en ga echt met een glimlachnaar de tandarts, wat betreft de taal nederlands spreken ze zeker wel en ach als ik op vakantie ben dan spreken ze in het buitenland toch ook niet nederlands,ik vind het belangrijk dat er goed werk verricht wordt.
stellen de patienten er gerust. proberen ook zo goed mogelijk op een korte termijn afspraak te maken.
Waardering:
5.0 10.0
|
ONGELOOFLIJK
Een tandarts die ten eerste niet voldoende de Nederlandse taal beheerst maar wat nog erger is die zijn patienten, die 's avonds bellen omdat ze hulp nodig hebben, doet uitschelden en heel onbeschoft is !!!!!
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Stichting Tandartsen Centrum Deventer(7.4/10.0)0.5km
Deventer - Brinkgreverweg 5
Behandelingen: Tandbederf, Tandsteen, Zwelling, ...
Soort tandarts: Parodontoloog, Tandarts, Tandheelkunde, ...
 
 
Tandartsenpraktijk M.L. Maas(8.0/10.0)0.8km
Deventer - Hoge Hondstraat 1
 
 
N. Baumfalk(8.0/10.0)0.8km
Deventer - Singel 22
 
 
Tandartsenpraktijk Keizerslanden (8.0/10.0)1.3km
Deventer - Barinkstraat 23
 
 
Tandartspraktijk Rensink H.B.(7.8/10.0)2.3km
Schalkhaar - Kolkmansweg 19
Behandelingen: Caries, Implantaat, Prothese, ...
Soort tandarts: Mondhygienist, Tandarts, Tandheelkunde, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Colmschate - Eefde - Empe - Epse - Olst - Schalkhaar - Twello - Vaassen - Wilp Gld - Zutphen
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact