Zoeken rond je postcode

U bevindt zich hier:    

Scott Dental

6.6 / 10.0
(5 stemmen)
Kastanjelaan 14
7907BC Hoogeveen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
52.7133066.466045
5 3.3378016085791 11 6.6
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Slechte communicatie onderling
Mijn zoontje van 5 had ontzettend last van een ontstoken gefractureerde en een ontstoken kies. Omdat we net overstapten naar een andere tandarts moest er eerst een intake gehouden worden. Gelukkig kon dat snel. Na de intake werd er een afsprak ingepland en kon mijn man 2 dagen later naar de afspraak om de kies te laten trekken en de andere kies laten boren. Eenmaal aangekomen bleek dater helemaal niets gedaan werd. Nee, dat hadden wij niet goed begrepen, het arme mannetje moest eerst nog even op zn tandjes bijten want ze wilden eerst kijken wat er precies aan de hand was, dat had ze in 1 minuut vluchtig kijken al gezien. Mijn man liep nog net niet rood aan, maar het geduld raakte al snel op. Waarom is dat gelijk tijdens de intake niet gedaan? Snapten ze dan niet hoeveel last hij had ? Gelijk al mocht ik zelf contact opnemen met de kaakchirurg voor een gesprek, want die moest natuurlijk eerst weten wat er aan de hand was. Kennelijk kan een kaakchirurg niet vertrouwen op de gegevens van deze tandarts en mag je dit zelf regelen. Kon al over 2 weken....enfin...we zijn nu anderhalve maand verder. Mijn zoontje heeft na een paar dagen flink paracetamol, slapeloze nachten de pijn overwonnen en gelukkig geen klachten...inmiddels zijn we anderhalve maand verder. Scott Dental heeft nagenoeg niets gedaan om onze zoon te helpen zo snel mogelijk van zijn pijn af te komen. ALs ouder voel je machteloos en in de steek gelaten. Wij zijn klaar met deze tandarts en stappen over naar een tandarts die minder groot is en meeleeft en begrijpt dat wij betalende klanten met gevoelens zijn.
Geen
- Geen empathie - Slechte communicatie - Gaat alleen maar om geld zo lijkt het
Waardering:
1.0 2.0
|
Geweldig die tandarts Scott!!
moest vandaag naar de tandarts voor spoed..mijn hoofd was echt enorm opgezwollen van de onsteking leek wel een voetbal..ik kwam binnen en werd zeer leuk ontvangen en tegelijkertijd gerust gestelt door de assistente en kon naar de behandelkamer lopen..wat gezellig daar kaarsjes, leek meer op een huiskamer dan een praktijk, ik dacht nu gaat het gebeuren..maar er gebeurde niks, even foto gemaakt en in mijn mond gekeken en ik kreeg geen behandeling wat ik dus niet had verwacht..maar ik kreeg antibiotica...had ik nog nooit zo meegemaakt..echt geweldig deze tandarts.
wat mij betreft allleen maar pluspunten..echt geweldig deze tandarts. en luisterd goed naar zijn patient.
die heb ik echt niet gewoon super ontvangst.
Waardering:
5.0 10.0
|
echt een 8 tot 5 mentaliteit
heeft avond dienst maar wil niet helpen!!! waardeloos
Waardering:
1.0 2.0
|
Geen angst.
Ben vandaag voor een wortelbehandeling bij de andere tandarts geweest. Hele prettige rustige benadering, zowel van de zijde van de assistente als de tandarts zelf. Normaal ben ik erg angstig voor de tandarts maar ik heb mij nog nooit zo op mijn gemak gevoeld als vanmorgen. Zelfs de verdoving voelde ik nauwelijks.. voor mij een aanrader dus en geen andere tandarts meer :)
Straalt rust vanuit. Verdoving nauwelijks voelbaar. Alleen maar pluspunten eigenlijk.
Geen. Misschien had ik iets eerder geholpen mogen worden. Ik had op donderdag gebeld omdat mijn kies voor een kwart afgebroken was, kon maandag pas terecht.
Waardering:
5.0 10.0
|
Ontspannen sfeer, aandacht, goede uitleg.
Tandartsenpraktijk Scott wordt door mij ervaren als zeer positief. Er wordt netjes uitgelegd wat er gaat gebeuren en voor vragen is er altijd tijd. Ben nu ook een paar keer door een andere tandarts geholpen binnen de praktijk, maar ook deze tandarts is zeer vakbekwaam.
Ontspannen sfeer Aandacht Kwaliteit
kon het wat moeilijk vinden
Waardering:
5.0 10.0
|
Super
Naar de tandarts gaan vind ik (natuurlijk) niet fijn, maar naar Scott ga ik met een rustig gevoel. Scott legt mij uit wat hij gaat doen en is rustig in zijn werken. Ik heb niet meer dan pluspunten voor Tandarts Scott.
Zie omschrijving
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Factuur
Slordig slordig, 2x een factuur ontvangen waarop het 3 dubbele gefactureerd is. Dus mensen kijk goed je factuur na alvorens te betalen!!!!
Waardering:
1.0 2.0
|
Voor het eerst naar de tandarts.
Wij zijn vandaag voor het eerst met onze zoon naar de tandarts geweest. Haar naam is Marieke. Slecht bevallen. Hij was erg bang. Maar met die angst wordt niet omgegaan. Er wordt geen geduld opgebracht. En tot slot van rekening wordt mijn vrouw zon beetje bevolen om de volgende keer maar niet meer mee te komen.
Geen
Geen begrip voor situaties.p
Waardering:
1.0 2.0
|
slecht
Zeer onvakkundige tandarts veel pijn en er word met je omgegaan alsof je een beest bent. Of je nu voor een controle gaat of behandeling gegarandeerd pijn!
niet
wisselende artsen, slecht te verstaan...
Waardering:
1.0 2.0
|
Goed te doen
Tandarts is Scott is een prima behandelaar.
Goede sfeer, vakmanschap
Praktijk is soms zeer slecht bereikbaar en de wachttijd is (te) lang.
Waardering:
3.0 6.0
|
Eindelijk geen angst meer!
Ik ging jaren naar de angst tandarts, hoop drama's meegemaakt op tandheelkundig gebied, slapeloze nachten de dagen voor een tandarts bezoek. Maar dat is niet meer nodig. Bij deze tandarts voel ik me zo op m'n gemak, zijn hele manier van aanpak, de rust enz...
De rust die tandarts Scott uitstraalt het vertrouwen dat hij me geeft en vooral ook de oprechte vriendelijkheid spreken mij enorm aan. Ook de reinigings behandelingen bij de assistentes worden altijd op een hele zorgvuldige manier uitgevoerd. En ook daar zijn ze ontzettend vriendelijk en belangstellend.
Geen
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

J. Vissi(7.4/10.0)0.5km
Hoogeveen - Lindenlaan 33A
 
 
Sensodent(8.0/10.0)0.5km
Hoogeveen - Lindenlaan 33a
Tandarts Kim Kogan heeft meer dan 35 jaar ervaring als algemeen tandarts, waarvan ruim 30 jaar als als specialist Endodontologie. Afkomstig en afgestudeerd in Letland, heeft hij zijn studie vervolgd in Amerika en endodontologie gedoceerd op o.a. universiteiten in Jeruzalem. Diverse artikelen over...meer...
Behandelingen: Gaatjes, Kiespijn, Pijnklachten, ...
Soort tandarts: Tandarts-specialisten, Tandarts, Tandartsenpraktijk, ...
 
 
Medi Mondzorg tandartsenpraktijk Piet Heinstraat(7.4/10.0)0.9km
Hoogeveen - Piet Heinstraat 57
 
 
Tandarts- en Mondhygiëne Praktijk(7.8/10.0)1.3km
Hoogeveen - Nicolaas Beetsplein 5
 
 
Orthodontiepraktijk C. Aelbers(7.6/10.0)1.4km
Hoogeveen - Het Haagje 87
 
 

Plaatsen in de buurt

Beilen - Coevorden - Hardenberg - Lutten - Meppel - Nieuwleusen - Nijeveen - Oosterhesselen - Staphorst - Westerbork
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact