Zoeken rond je postcode

U bevindt zich hier:    

Pure Esthetics

7.8 / 10.0
(16 stemmen)
Plein 38
2291CC Wateringen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0174446699
52.0243564.273918
16 3.9384288747346 27 7.8
Gemiddelde waardering uit 16 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Ik heb zeer slechte ervaring met deze praktijk
Paar jaar terug in deze kliniek j dr.Bukrinsky heeft verschillende kronen laten vervangen-worden meer dan euro 7000 door mij betaald-weggegooien geld Bij vervanging van kroon links beneden door dr.Bukrinsky was onherstelbaar schade aangericht. De expert heeft geschreven over een falende kanaalbehandeling en een laesie van endodontische origine. Naar twee jaar van vervanging van een kroon een kostbare brug op een halve kies moet worden gebouwen -een bruxisme. Kosten meer dan euro 3000 ik heb betaald en ik heb geen garantie gekregen voor dit brug, omdat een bruxisme valt op eigen risico. Bij de twee andere vervangende kroon een granuloom ontstond en twee kronen hebben zeer slecht worden gemaakt met veel te veel ruimte tussen elkaar. Moet heel voorzichtig zijn bij het kiezen van deze kliniek, het is beter van deze kliniek te vermijden
mooie praktijkruimte
A.Bukrinsky is zeer slechte tandarts
Waardering:
1.0 2.0
|
Uitstekende behandeling
Mijn vrouw en ik zijn enkele jaren geleden overgestapt naar Pure Esthetics toen onze vorige tandarts met pensioen ging. Beiden hebben wij een complete gebitrenovatie ondergaan met een geweldig resultaat. Foto's daarvan (en van anderen) zijn opgenomen op de website van Pure Esthetics (zonder naamsvermelding!). Daar waar wij vroeger regelmatig voor gebitsklachten bij onze tandarts zaten, is dat na de renovatie compleet veranderd. Totaal geen problemen meer.
Professioneel, relaxed en betrouwbaar.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Top praktijk! Angst voor de tandarts is weg
Bij problemen kan ik hier snel terecht, ik wordt vriendelijk en deskundig behandeld. Voorheen was ik huiverig om naar de tandarts te gaan, sinds ik bij Pure Esthetics ingeschreven ben is dat gevoel vrijwel weg (gaat iedere keer een stukje beter).
Deskundige tandartsen, vriendelijke en betrokken receptionistes.
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer goede praktijk!
Ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen bij Pure-Esthetics. je hoeft nooit lang te wachten, de tandartsen zijn deskundig en je bent snel weer de deur uit! Ik zit nu al zo'n 3 jaar bij Pure-Esthetics en het bevalt me goed!
Korte wachttijden, bij pijn kun je vrijwel direct terecht, moderne apperatuur en goede, vriendelijke deskundige tandartsen
Zo nu en dan zijn de tandartsen/assistentes moeilijk te verstaan door de taalbarriere, maar dan leggen ze het gerust voor een tweede keer uit!
Waardering:
5.0 10.0
|
Top praktijk
Mijn partner en ik altijd bang geweest voor de tandarts 3 jaar geleden naar pure esthetics gegaan wij kregen allebij volledige prothese kregen allebij goede zorg en uitleg en werd er rekening gehouden met onze angst als er maar iets was kon ik bellen en kon gelijk terecht nu heb ik een klik-prothese sinds paar dagen en ben er zo blij mee zijn hele lieve assistenten.
nemen je angst voor tandarts weg. Goede uitleg kan altijd bellen en altijd terecht. mooi en schone praktijk. vriendelijke assistente
Waardering:
5.0 10.0
|
Hele goede praktijk
Ongeveer 3 jaar geleden ben ik bij deze praktijk terecht gekomen, had gelijk een goede indruk, vriendelijke mensen,werd goed te woord gestaan, nadat ik problemen kreeg met mijn gebit,werd ik gelijk ( zonder lang wachttijd ) goed geholpen Ik ben erg tevreden over deze praktijk , en mag ook altijd bellen als er iets is .
Dichtbij huis, goede, schone en moderne praktijk, goede apparatuur , erg behulpzaam, En het is altijd lente, in de ogen van de tandartsassistente . Ze zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. En hele kundige tandartsen.
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Beste praktijk in Zuid-Holland
Mijn eerste indruk is dat het goed geregeld praktijk!hoog kwaliteit ! Je kan altijd komen, ze nemen je sirieuse en nemen de tijd voor je!!!
Super apparatuur , vriendelijke personeel, beste tandartsen in Zuid-Holland
-
Waardering:
5.0 10.0
|
Is even top praktijk!
Pure-Esthetics is mooi , modern praktijk!hoog kwalitijt,snel en geode communicatie ! Goede artsen!
Erg behulpzaam!de tandartsen zijn super goed!
-
Waardering:
5.0 10.0
|
Waardeloze praktijk
Vorig jaar over gestapt naar deze veel te commerciële praktijk. Je ziet bij binnenkomst al dat de rekening hoog zal uit vallen en dat is dus ook gebeurd. In december 2012 nog even snel verlijd om wat behandelingen te laten doen die eigenlijk nog wel even konden wachten maar vorig jaar waren de tarieven nog vrij. Nu heb ik de rekening van FaMed binnen en als ik de tarieven naast de nieuwe wettelijk maximum tarieven van 2013 leg dan zou ik nu ruim 200 euro goedkoper uit geweest, slim gedaan maar ik ben patiënt af daar. Wat een oplichters bende en de eigenaar spreekt bijzonder slecht Nederlands dus daar kom je ook geen steek verder mee. Mijn advies....er zijn genoeg andere praktijken in het Westland kijk daar eerst eens even.
Niks kunnen ontdekken.
Veel te duur en tandartsen spreken niet eens fatsoenlijk Nederlands.
Waardering:
1.0 2.0
|
doe is normaal man...
Omdat onze vorige tandards in januari 2011 op vakantie was, en ik nog last had van mijn gebit, zijn mijn vrouw en ik bij deze praktijk terecht gekomen. Na onderzoek is gebleken, dat er heel veel mis was met mijn gebit. Ontstekingen. Om een aantal kiezen nog te behouden zijn er wortelkanaal behandelingen uitgevoerd. Bij mijn vrouw was er verwaarloosde mondhygiene geconstateerd. Met als gevolg verlies van kaakbot! Met de grootste zorg en toewijding zijn de behandelingen nu naar onze zéér grote tevredenheid uitgevoerd.DAT VINDEN WIJ NORMAAL!! Dus geen waardering 2 of. een 10. Maar gewoon een 8. DAT VINDEN WIJ NOORMAAL! Toch...?
Alles normaal. Zoals je mag verwachten!
geen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Duur in vergelijking met andere praktijken
De markt is vrijgegeven en ik zit nu even te vergelijken. Ik moet zeggen, dat ik op zich tevreden ben over de praktijk zelf. Tot op heden word ik goed geholpen en zijn behandelingen goed verlopen. Wel constateer ik dat de prijzen flink hoger liggen dan bij andere praktijken. Zo zijn de verschillen van bijvoorbeeld een gaatje al soms twintig euro. Twee willekeurige praktijken: http://www.tandartspraktijktermeulen.nl/nl/Tarieven-mondzorg-2012/Tarieven-mondzorg-2012/Vullingen,-kronen-en-bruggen/ en http://www.tandartshuizinga.nl/pages/tandartstarieven.asp?tt_state=performances&articleid=152924&token=244354419@NbePifRaNhbSdbNa . Ik hoop dat ze een nieuwe overweging maken van de prijzen want dit zal toch klanten gaan kosten.
Goede service, nette praktijk, goede bereikbaarheid.
duur
Waardering:
3.0 6.0
|
Veel problemen met vullingen
Zowel bij mijzelf als mijn dochter zijn meerdere keren vullingen uitgevallen, voorheen nog nooit gehad. Bij mijn dochter de kiezen zelfs ontstoken, dat ze eruit getrokken moesten worden, echt een drama. Verder heel commercieel gericht. Ik wilde een plaatje tegen knarsen, maar ze kwamen aanzetten met botox injecties.
Schone omgeving en op zich wel vriendelijke mensen.
Te commercieel en slechte ervaring met vullingen.
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer tevrede
Ik ben sinds het begin van het jaar van mijn vorige tandarts over gestapt naar pure estetics. Ik kan niet meer zeggen dat ik zeer tevrede ben. Ik wordt daar goed behandeld, ze zijn vriendelijk en ze nemen de tijd voor je.
Communicatie goed, Nemen de tijd, Vertellen goed wat ze gaan behandelen, Mooie praktijk, Schoon, Aardige mensen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed en gezellig
Mijn vorige tandarts vond dat ik een kroon nodig had op een kies, Ik ben over gestapt naar Pure-Esthetics en is mijn kies gerepareerd zonder kroon en heeft mij veel geld uitgespaard en is een mooie goeie kies waar ik nooit last meet van heb. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en het personeel!
Goede sfeer, goede uitleg, stellen je gerust
half uurtje rijden vanaf mijn huis
Waardering:
5.0 10.0
|
Helemaal top!
ik ben erg te vrede over pure estetics. Personeel is erg vriendelijk en de behandelingen worden goed gedaan zeker bij mensen met angst ze nemen de tijd om uit te leggen wat ze gaan doen. Ook behandelen ze kinderen en daar ben ik ook zeker te verden over.
Mooie praktijk, Vriendelijk personeel, bij pijn de zelfde dag nog terecht en nemen de tijd voor je...
Heb ik tot op heden nog niet
Waardering:
5.0 10.0
|
Super
Sinds tien jaar weer naar de tandarts gegaan omdat ik het eng vind, Mijn zoontje van tien is daardoor ook niet naar de tandarts geweest. Er werd mij en mijn zoon goed uitgelegd wat er allemaal moest gebeuren en er werd de tijd voor genomen. Ik en mijn zoon hebben dit als zeer prettig ervaren en komen zeker terug. Vriendelijke tandarts(en) en lieve assistentes, dus zeer tevreden
Mooie ruime praktijk en vriendelijke artsen en assistentes
Waardering:
5.0 10.0
|
toppie
ik ben zeer tevreden over alle behandelingen ik ben erg bang voor de tandarts,door deze praktijk durf ik weer naar de tandarts bedankt voor jullie geduld en goede zorg.
heel veel geduld. en ik voel me hier nou eens geen nummer.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Top praktijk
Omdat ik erg bang was voor de tandarts ben ik op advies over gestapt naar pure-esthetics. Ik ben ontzettend tevreden over mijn tandarts. Wanneer ik problemen heb kan ik vrij snel terecht. Hij geeft duidelijke uitleg wat er aan de hand is en wat hij gaat doen. Hierdoor heb ik weer vertrouwen terug gekregen in een tandarts.
Een ruime praktijk met meerdere ervaringsdeskundigen aanwezig. De tandarts neemt de tijd en geeft goede adviezen.Gaat mee in zijn tijd van apparatuur en behandelingen.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
goed met kinderen
ik ben hier laatst met mijn zoontje geweest die zoals ieder kind niet graag naar de tandarts gaat,hij werd daar zo op zijn gemak gesteld en er werd echt de tijd voor hem genomen en mijn zoontje liep er vrolijk weer naar buiten.... dat is weleens anders geweest naar mijn idee echt een aanrader
mooie praktijk netjes verzorgd prima artsen en hele lieve assistentes
Waardering:
4.0 8.0
|
Mooie praktijk
erg tevreden over geleverde behandelingen! alles word goed uitgelegd, en de keer daarna dat ik kwam werd er nog even nagevraagd hoe het gegaan was! je bent hier GEEN nummer maar een mens!!
erg tevreden!
Waardering:
5.0 10.0
|
goede artsen
ik ben erg tevreden over pure-esthetics, de arts neemt de tijd voor je, en legt alles goed uit.
Als ik pijn heb kan ik dezelfde dag nog terecht.
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede tandarts
een prima praktijk met goede artsen Kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben!
Ze nemen je sirieus en nemen de tijd voor je!
Waardering:
5.0 10.0
|
Super goed praktijk
Pure- esthetics is een modern Gezinspraktijk alles , goed geregeld,kort wachttijd.Tandartsen van Pure-esthetics is professionele team!Als patiënt ben ik erg tevreden!
Hoog kwalitijt,snel en goed communicatie,mooi praktijk
???
Waardering:
5.0 10.0
|
nog een praktijk
Waar zijn de tandartsen gebleven,die alleen werken en niet zo,n groot concern zonder deskundigheid,gebrekkig Nederlands en na een half jaar weer weg????????? In weet ook zo,n concern Ivory en ivory,als je nooit bang bent geweest,wordt je het wel daar.
??
Extra rekeningen,geen deskundigheid,buitenlandse tandartsen?die steeds wisselen......
Waardering:
1.0 2.0
|
Niet patientgericht
Ik ben op maandag 7 maart naar de tandarts gegaan voor het laten vullen van een gat in mijn kies. Zonder het te overleggen werd er een spuit in mn kaak gestopt voor verdoving. Ik had dit graag van tevoren willen weten... Een dag later verging ik van de kiespijn en moest terug. Na wat afgeslepen te hebben was de pijn verdwenen, althans dat dacht ik. Ik bleef een zeurende pijn in de betrokken kies houden en belde op 10 maart terug en deelde de telefoniste mijn klacht en voorgeschiedenis mede. Ik had al een afspraak staan op 24 maart en vroeg of ze wat extra tijd in kon plannen, zodat de tandarts er naar kon kijken. Dat was niet mogelijk en ik moest op een ander moment maar komen. Ik deelde mede dat ik fulltime werk en dat ik niet zomaar ( voor de 5e keer dan inmiddels ) elke keer vrij kon nemen. Echter kreeg ik te horen dat het niet anders was en dat ze niet van plan was om haar best te doen (want daar kwam het op neer) om met me mee te denken. Ik zit dus nu met kiespijn en ben op zoek naar een andere tandarts. Het is een bedrijf die absoluut niet met de patienten meedenkt en heb het gevoel dat ze alleen maar geinteresseerd zijn in hoe ze het meeste in rekening kunnen brengen. Ik ben er klaar mee...
Is op loopafstand
Slechte patientgerichtheid en de taalbarriere
Waardering:
2.0 4.0
|
Helaas niet goed bevallen
Wij zijn dit voorjaar met het hele gezin overgestapt naar Pure Esthetics vanwege de lange reistijd naar onze vorige tandarts. Dit is helaas helemaal niet goed bevallen. De tandartsen spreken heel slecht Nederlands en sommige assistentes ook. Hierdoor zijn onze kinderen die voorheen zelfs altijd met veel plezier naar de tandarts gingen nu bang om naar de tandarts te gaan. Daarnaast is de behandeling bij zowel mijn vrouw als bij mij niet goed uitgevoerd waardoor wij heel vaak terug moesten en al deze keren zijn gewoon doorgefactureerd. Altijd gingen wij trouw voor controle (2x per jaar) en de nodige behandelingen naar onze tandarts, na de overstap naar Pure Esthetics zitten wij nu met een belachelijk hoge rekening. Wij hebben hierover een gespek gehad met de directeur en die heeft ons een compensatievoorstel gedaan waarmee wij akkoord waren. Echter helaas kregen wij na deze afspraak een brief thuis die wij moesten ondertekenen. Daarin stond het voorstel zoals de directeur heeft gedaan tijdens het gesprek maar nu stond er een voorwaarde aan gekoppeld: wij moesten ervoor tekenen dat wij geen negatieve publiciteit naar buiten zouden brengen over de praktijk pas dan krijgen wij het compensatiebedrag. Een beetje vreemd.....
mooie praktijkruimte
De communicatie en de lange wachttijden, bij pijn konden wij pas na 2 dagen terecht. De behandelingen die wij hebben gehad zijn niet naar tevredenheid uitgevoerd.
Waardering:
1.0 2.0
|
echt een top praktijk!!
pure estetics is een top praktijk met goede spullen kwaliteit, ze zijn patient gericht en goed verzorgd alles. mijn eerste indruk is dat het met klasse is en dat ze alles eraan doen om de patienten zo snel mogelijk te helpen. de meeste patienten zijn dan ook snel aan de beurt en de tandartsen nemen ze heel serieus.
goede praktijk goed geregeld en zijn heel erg behulpzaam wat patienten betreft!! je kan altijd komen.
communicatie kan wel beter...
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandartspraktijk Wateringseveld(7.8/10.0)1.2km
Den Haag - Athenesingel 8
Naast de reguliere behandelingen die u in alle tandartspraktijken kunt vinden, hebben wij in de afgelopen jaren extra ervaring opgedaan in bepaalde specialistische gebieden. Zo zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van angstige patienten en kinderen. Tevens kunt u bij ons terecht voor...meer...
Behandelingen: Angstbehandeling, Bloedend tandvlees, Gaatjes, ...
 
 
Tandartspraktijk Hoge Veld tandarts Lie(7.6/10.0)1.3km
Den Haag - Bogotastraat 32
Tandartspraktijk Hoge Veld in Wateringse Veld aan de rand van Den Haag is een moderne praktijk die optimale zorg wil bieden aan haar patienten. Omdat er een vaste tandarts werkt  kunt u erop rekenen dat er persoonlijke zorg wordt geleverd. Het is een geheel nieuwe praktijk die haar deuren in...meer...
Behandelingen: Beugel, Kronen, Sealen, ...
Soort tandarts: Algemeen practicus, Esthetische tandheelkunde, Tandheelkunde, ...
 
 
Ivory & Ivory Den Haag(7.6/10.0)1.4km
Den Haag - Laan van Wateringse Veld 120
Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal in combinatie met kennis en kunde volgens de allerlaatste nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Omdat bij onze vestigingen meer dan 30 tandartsen en specialisten zijn aangesloten, bieden we naast reguliere basiszorg ook specialismen aan,...meer...
Behandelingen: Angstbehandeling, Caries, Sealen, ...
Soort tandarts: Algemeen practicus, Mondhygienist, Tandheelkunde
 
 
Ivory & Ivory Tandartsen & Specialisten Den Haag(7.6/10.0)1.4km
Den Haag - Laan van Wateringse Veld 120
Welkom bij tandartsenpraktijk Ivory & Ivory de vestiging Den Haag Wateringseveld. Onze zeer professionele praktijk met vier ruime behandelkamers is gevestigd op de Laan van Wateringseveld 120 in de wijk Wateringseveld. Deze zeer ruime en prachtige praktijk is al meer dan 4 jaar een...meer...
Behandelingen: Glazuur, Tandsteen, Wortelkanaalbehandeling, ...
Soort tandarts: Algemeen practicus, Mondhygieniste, Tandartsenpraktijk, ...
 
 
Tandartspraktijk Carel van den Oever(8.0/10.0)1.6km
Den Haag - Schrijnwerkersgaarde 5
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Gravenzande - De Lier - Delft - Den Haag - Honselersdijk - Kwintsheul - Monster - Naaldwijk - Rijswijk Zh - Schipluiden
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact