Zoeken rond je postcode

U bevindt zich hier:    

Perfect Smile

5.7 / 10.0
(1 stem)
Hereplein 2
9711GA Groningen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0503122181
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@perfect-smile.nl
53.2132756.56949
1 2.8587257617729 15 5.7
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Kenmerken

Behandelingen:
Beugel
Implantaat
Pijnklachten
Prothetische
Kenmerken:
Advies
Behandelplan
Soort tandarts:
Orthodontie
Tandarts
Tandheelkunde

Reviews

Plaats een review
|
Ook aanmaning van deurwaarder ontvangen in 2017 over onterechte factuur uit 2012
Ook wij ontvangen een week geleden een aanmaning van een incassoburo in dit geval Nova incasso. Het betreft behandelingen in 2011!. Met een factuurdatum augustus 2011. Ontvangen in april 2012! Gelijk gemaild dat dit onmogelijk was, daar het behandelingen betrof, die ten eerste noit waren uitgevoerd, zoals foto's aan het eind van het traject, zgn. nacontroles etc. Div behandelingen op een donderdag, vrijdag en een zaterdag, terwijl wij alleen maar op de maandagmiddag en een zeer enkele dinsdagmiddag kwamen. Dit doordat wij een winkel hebben en die andere dagen onmogelijk zijn. Op die email van april 2014 nooit meer iets gehoord, dus ik dacht dat het geregeld was.
Geen
Hele lange wachttijden, du plande ik de behandeling altijd om 16.30 uur. Dan kom ik nooit langer wachten dan een uur. De "tandartsen' wilden ook graag naar huis.
Waardering:
1.0 2.0
|
spooknota
ook ik wordt geconfronteerd met nota die niet betaald zou zijn. Persoon in kwestie woont hier niet meer maar moest destijds nota contant betalen. Nu incasso bureau en dreigen met deurwaarder
Waardering:
1.0 2.0
|
Facturenprobleem
Deze dame regelt eerst zelf alles met de verzekering, maar informeert je niet als de machtigingen zijn verlopen (ook niet als je er actief naar vraagt!) Jaren later stuurt ze facturen van duizende euro's en stuurt incassobureaus op je af. Ik kom graag in contact met 'lotgenoten' om dit gezamenlijk aan te pakken.
Geen
Slechte communicatie Slechte administratie Jaren later hoge verrassingsfacturen
Waardering:
1.0 2.0
|
Heel makkelijk naar incasso met alle valse facturen PERFECT SMILE
Je word slecht behandeld
Geen
Je word er slecht behandeld allemaal stagiairs en valse facturen en niet luisteren naar de client en maar gewoon wat doen way helemaal niet werkt. Dat bedrijf mag sluiten!!!PERFECT SMILE YOUR RIGHT. Je gebit word er maar lelijk ervan
Waardering:
1.0 2.0
|
dreiging te dagvaarden
Begin 2015 factuur ontvangen van Eurosmile van onbekende behandeling in 2011... Bij Segerath navraag gedaan "Waar gaat dit over??". Geen reactie. Dan volgt dreigbrief van BOS Incasso. Hen de zaak opnieuw voorgelegd, BOS trekt de incasso in en stuurt de opdracht terug naar DAS. DAS reageert niet meer. Onlangs dreigbrief ontvangen van Perfect-Smile in Assen, met daarin "de laatst verzonden aanmaning" (weer uiterst vaag, alleen maar 'n declaratienummer, maar waarschijnlijk gaat het weer over de spookdeclaratie van Euro-Smile, de oude BV waaronder Dr. C. Segerath werkte. Als nu niet betaald wordt dan volgt onmiddellijk dagvaarden.... Geen handtekening eronder natuurlijk, gewoon geldklopperij dus.
"Breek me de bek nait open", je zou er 'n glimlach van krijgen...
Walgelijke manier van werken, verschuilen en dreigen
Waardering:
1.0 2.0
|
Bestaat deze praktijk nog steeds!!!!
Niet naar toe gaan! Mooie beloftes,verkeerde declaraties,nooit op tijd aan de beurt uren wachten en na 5 jaar nog geen perfect smile en ik er op stond dat mijn beugel er moest, werd mij verteld dat er eerst foto's moesten worden gemaakt, nee ik zei ik wil mijn beugel eruit en wat mij dat ging kosten ongeveer 800 euro mevrouw, hierbij heb ik ze er zelf maar uitgehaald. Mijn hele gebit naar de maan en wt nu? Als je mevrouw Segerath wilde spreken moest je maar een afspraak maken! Dit alles heeft mij zoveel geld gekost en mijn gebit ziet er niet uit!!! Walgelijk dat zo iemand zoveel geld verdient over de rug van anderen!!
Pluspunten??? Laat haar maar mijn gebit vergoeden, zodat ik wel een perfect smile krijg!
Alles is gewoon fout daar!
Waardering:
1.0 2.0
|
factuur ontvangen voor behandeling in 2009
Zojuist een factuur ontvangen voor een behandeling in 2009 en gedateerd op november 2012. Uiteraard alles al lang geleden betaald
zeer slechte administratie
Waardering:
2.0 4.0
|
Ellendig
Altijd minimaal 30 min tot Max 90 minuten later aan de beurt. Onvriendelijk personeel, slechte administratie! Kortom nooit naar toe gaan.
Geen
Zie boven
Waardering:
1.0 2.0
|
Dwingende delaraties met dreiging DAS incassobureau
In 2013 ontving ik een declaratie mbt de behandeling van mijn zoon, dit betrof 2011. Gereageerd met de opmerking dat ze zich tot mijn verzekeraar moet wenden. Niets meer gehoord, tot vorige week: dezelfde rekening met dreiging van DAS incasso bureau. Genegeerd natuurlijk. Perfect Smile is een ranzige praktijk, nooit naar toe gaan, en het incasso bureau is blijkbaar van hetzelfde signatuur.
Waardering:
1.0 2.0
|
Nooit meer
Heb de beugel veel te lang ingehad,heb daardoor weel wisselingen van personeel gezien, en men heeft meer aandacht voor elkaar dan voor de patient. En de afspraaktijd klopt nooit, ben zelfs na een uur wachten een nieuwe afspraak gemaakt omdat mijn beurt nog lang niet in zicht was.Ik heb het als verschrikkelijk ervaren.
geen
te veel
Waardering:
1.0 2.0
|
Nooit naar toe gaan!
Het zou voor mij ook 1 jaar duren maar het is in totaal bijna 3 jaar geworden. Ze neemt alle tijd tot ze je overtuigt om haar patient te zijn. Daarna ben je niet meer belangrijk. Ze is heel kort en afstandelijk, vooral als je ontevreden bent. Altijd een drama om je boodschap te vertellen. Echte massaproductie! Geen tijd meer voor je, doen ze het volgende keer. Ze proberen de behandeling zo lang mogelijk te houden. Als je zelf niet wil stoppen, gebuurt het echt niet.
Waardering:
1.0 2.0
|
Genoeg te lezen
Google maar op "Segerath Eurosmile"
Waardering:
1.0 2.0
|
Niet naar toegaan!!
zoon al 3 jaar een beugel, terwijl er destijds werd gezegd dat hij de beugel 2 jaar zou moeten dragen. Ze doen heel moeilijk als hij een afspraak probeert te maken na schooltijd maar als ik hierover bel dan is het vaak geen enkel probleem.Hij moet altijd wel een uur wachten voordat hij aan de beurt is. Afgelopen keer kreeg hij(aug. 2012)een factuur mee waarop ook nog consulten stonden van 2010.Van onze zorgverzekeraar kregen wij bericht dat deze kosten in januari 2011 rechtstreeks aan perfect smile al was betaald (hoezo oplichterij)Mijn dochter is inmiddels bij een andere ortho, ik wil danook een ieder afraden om naar perfect smile te gaan! was betaald
Waardering:
1.0 2.0
|
slecht
reactie van 28 jan.2012 klopt helemaal 2 jaar beugel gehad voor een klein splitsing terwijl tegen mij was duidelijk verteld dat de splising in 3 maanden weg is zelf met de beugel was de splising niet weg na 2 jaar heb ik besloten om de beugel weg te halen en naar een andere ortho te gaan wachttijd daar is altijd meer dan 30 minuten
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Nooit naar toe gaan!
Ik zou deze orthodontist nooit aanraden. Het lijkt wel een fabriek. Zo word je ook beghandeld. De echte ortho zie je zelden, en als je haar wel ziet, is ze kortaf. Ik heb bijna 2 jaar op mijn rekeningen moeten wachten. Ben niet tevreden over het resultaat. Mocht een nieuwe beugel op hun kosten, maar als ik bel voor een afspraak, kan ik geen afspraak hiervoor maken. Rare praktijken daar. Wil er niks meer mee te maken hebben. Onze tandarts stuurt ook nooit meer iemand naar deze orthodontist door.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandartsencombinatie Geertsema(7.6/10.0)0.2km
Groningen - Heresingel 30
Tandartsencombinatie Geertsema in Groningen gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en implantologie, is één van de oudste praktijken in de stad Groningen met ervaring en vakmanschap van meer dan 70 jaar, in 1938 opgericht door tandarts E.T. Geertsema. Het praktijkpand bevindt zich aan...meer...
Behandelingen: Bloedend tandvlees, Snurkbeugel, Verstandskies, ...
Soort tandarts: Esthetische tandheelkunde, Kindertandarts, Parodontologie, ...
 
 
Tandartsenpraktijk Ubbo Emmius(8.0/10.0)0.3km
Groningen - Ubbo Emmiusstraat 23
 
 
Tandartspraktijk J. 't Hooft(8.0/10.0)0.5km
Groningen - Trompstraat 7
 
 
Tandartsenpraktijk Dubbeling(8.0/10.0)0.7km
Groningen - Emmasingel 74
 
 
Praktijk Boelkens(8.0/10.0)1.1km
Groningen - Lopendediep 5
 
 

Plaatsen in de buurt

Haren Gn - Hoogezand - Leek - Peize - Roden - Vries - Winsum Fr - Winsum Gn - Zevenhuizen Zh - Zuidhorn
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact