Zoeken rond je postcode

U bevindt zich hier:    

Perfect Smile

6.8 / 10.0
(1 stem)
Dr. Nassaulaan 1
9401HJ Assen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0592300026
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@perfect-smile.nl
52.9912756.556254
1 3.4411764705882 7 6.8
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Reviews

Plaats een review
|
Een Aanrader!!!!!
Ik ben hier gekomen door een buurvrouw. Ik wou het eerst niet allemaal maar ben blij dat ik het gedaan heb. Een heel mooi resultaat na 1.5 jaar behandeling
1 behandelaar sinds kort en 1 assistente aan de balie. Zeer overzichtelijk en fijn
Slecht aangegeven waar hun parkeerplaats is
Waardering:
5.0 10.0
|
foutieve facturatie, rekeningen al betaald door zorgverz. veel te druk, lakse adm.
Wij krijgen nu weer een rekening na bijna een jaar na een behandeling. We hebben meermaals uitleg gegeven aan hun rekeningen. We hebben ze voorzien van kopieën van betalingen die wij aan hun hebben gedaan. Wij hebben hun het bericht laten lezen van Menzis dat de kosten rechtstreeks aan hun vergoed zijn en toch houden ze vol. Nu komt er na 1 jaar weer een rekening via de mail met aanmaning erboven. Als je wilt bellen, blijkt het nr. helemaal niet te bestaan wat in de mail staat. Ze hebben nog nooit de moeite genomen om met fatsoen te reageren op datgene wat wij aan info over de betalingen hebben afgegeven. En dan.... inderdaad ze hebben het veel te druk, nemen te veel klanten aan, te komt er tel. haast ook niet door, volle inspreekbox, etc. laten alles afhandelen door stagiaires en strijken zelf het vette bedrag op. De afhandeling is ronduit waardeloos.
Het gebit is mooi geworden. Maar wat een stress er omheen, ik zou de club niet adviseren.
Waardering:
2.0 4.0
|
slechte organisatie, foutieve facturatie.
Zeer lange wachttijd als je een afspraak hebt. Moet vaak bijna een uur wachten. Orthodontist lijkt kundig, maar besteed veel werk uit aan leerlingen/stagaires. Dat werk wordt niet gecontroleerd door de ortho zelf. Leerlingen/stagaires leveren vaak knullig werk. Vaak herhaal afspraken om problemen op te lossen. Voor deze garantie bezoekjes wordt gewoon een factuur gestuurd (garantie moet volgens ortho gewoon betaald worden) Heb uiteindelijk een andere ortho gevonden, deze levert in één keer perfect werk af, tegen lagere en fatsoenlijke prijzen.
pracht lokatie, goede parkeergelegenheid
Veel, veel. heel veel te lange wachtijd bij een afspraak Verstuurd facturen na garantie werkzaamheden. Laat stagelopers het werk doen, maar meld in de administratie dat de orthodontist de werkzaamheden zelf heeft uitgevoerd en verstuurd een factuur navenant.
Waardering:
2.0 4.0
|
Oplichters
Ga hier niet naar toe! uur wachten voor een consult van 2 minuten a 44 euro om even na je eerste tijdelijke beugeltje van je dochter te laten kijken. Zijn nu 2 jaar verder nog steeds haar eerste tijdelijke beugeltje enkele melk tanden verwijderd (wat volgens onze reguliere tandarts overbodig was), en met de laatse consult bezoek met de mededeling dat nu ons budget op is. oja en natuurlijk weer een rekening 44 euro! wees gewaarschuwd.
Prachtig gebouw Mooie lokatie
Weet nu waarom de zorgpremies hoog zijn!
Waardering:
1.0 2.0
|
orthodontist brengt onterechte kosten in rekening
Op zich geen probreem om lang te wachten maar de orthodontist heeft wel tijd voor uitleg maar niet voor vragen. Als je dan vervolgens een vraag hebt over een factuur die je meekrijgt met daarop een bedrag van falen van deze onderneming dan wordt je afgesnauwd. Bij het vriendelijk herhalen van de toch simpele vraag kreeg ik vervolgens alsnog een antwoord dat geen betrekking had op de factuur en liep ze weg om de volgende klant te helpen.
Dat we er nu nooit meer naartoe gaan!
Na het verwijderen van het lipbandje had mevrouw geen tijd voor de nabloeding.. keukenrol lag ergens in een kastje, lang wachten op onvoldoening, teveel betalen ( ach het wordt toch vergoed ) en zeer onklantvriendelijk.
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer goede orthodontist, de rest er omheen kan beter.
De orthodontist weet ontzettend veel van haar vakgebied en houdt ook de duurzaamheid van je gebit in de gaten. Mijn beugel mag er inmiddels bijna uit dit is in combinatie geweest met operatie bij kaakchirurg. Haar inschatting van hoe lang het zou duren lag een stuk onder de werkelijke duur. Bij afspraken moet je vaak lang wachten, alhoewel het laatste half jaar dit wel is verbeterd. Punt van kritiek vind ik de assistenten die er werken, deze zijn absoluut niet kundig. Je moet er dus bovenop zitten en heel duidelijk zijn dat je wilt dat de orthodontist er nog extra naar kijkt. Maar doordat de orthodontist als zij goed aandacht aan je gebit besteedt levert dit wel ontzettend goed/mooi werk op en ik vind het hierom de moeite waard om bij deze praktijk te krijgen. Ik heb van zowel de kaakchirurg, tandarts en mondhygienst veel complimenten gehad over hoe goed er is "gebeugeld".
- Orthodontist is zeer kundig! - Mooie/handige locatie - Goed/mooi resultaat
- onkundige assistenten - wachttijden - inschatting duur behandeling (maar ligt ook enigzins aan mijn gebit wat niet helemaal meewerkte)
Waardering:
4.0 8.0
|
Deze orthodontist heeft geen tijd, te druk
Bij deze orthodontist is het heel moeilijk om een afspraak te krijgen als je eenmaal je beugel in hebt. In de wachtkamer moet je vaak een uur wachten. Het lijkt wel lopende band werk. Er staan iets van 5 stoelen naast elkaar, privacy heb je niet en tijd om iets te vragen ook niet.
Mooi gebouw.
Lange wachtijd Geen tijd voor vragen over je gebit als je in de stoel zit Moeilijk een afspraak in te plannen Veel snelle controles, er wordt niet echt met aandacht gekeken Geen privacy
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Atik Dental Health(7.8/10.0)0.6km
Assen - Oosterhoutstraat 34
 
 
Orthodontistenpraktijk Dijkstra(7.8/10.0)0.6km
Assen - Kloosterstraat 10
 
 
Tandheelkundig Team Assen(7.8/10.0)1.1km
Assen - Groningerstraat 86-a
Behandelingen: Brug, Mondhygiene, Tandvlees, ...
Soort tandarts: Parodontologie, Tandarts, Tandheelkunde, ...
 
 
Orthodontiepraktijk Ten Hoeve(7.8/10.0)1.3km
Assen - Tuinstraat 116
 
 
Mondzorg Noodvoorziening(7.8/10.0)2.5km
Assen - Zoom 18
 
 

Plaatsen in de buurt

Appelscha - Beilen - Borger - Gieten - Norg - Oosterwolde Fr - Peize - Roden - Vries - Westerbork
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact