Zoeken rond je postcode

PC Hooft Tandheelkunde

PC Hooft Tandheelkunde

8.3 / 10.0
(17 stemmen)
P.C. Hooftstraat 116-2
1071CD Amsterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0204712866
Fax: (+31) 0204710885
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@pchooftclinic.nl
17 4.1659663865546 19 8.3
Gemiddelde waardering uit 17 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Nieuwe tandartsenpraktijk in de PC Hooftstraat, ook ’s avonds en in het weekeinde open.

Sinds 19 januari 2009 is in het hart van de PC Hooftstraat in Amsterdam, een splinternieuwe moderne tandartsenpraktijk gevestigd. De service gaat ver: Iedereen kan hier in de avonduren en zelfs in het weekeinde terecht, tegen de normale wettelijk vastgestelde tarieven. Dit geldt zowel voor een gewone controle-afspraak als voor een specialistische behandeling. De openingstijden zijn zeer ruim te noemen. Een team van tandartsen werkt 7 dagen in de week 7/23 uur in de avond, zodat een vrije middag opnemen voor tandartsbezoek nu niet meer nodig hoeft te zijn.   Wij nemen nog nieuwe patiënten aan. U kunt zich via onze aanmeldformulier op onze site http://www.pchooftclinic.nl/tandheelkunde.html of telefonisch op nr 020-4712866 bij ons inschrijven.

Kenmerken

Behandelingen:
Angstbehandeling
Behandeling van tandvleesziekten
Beugel
Bloedend tandvlees
Brug
Caries
Facings
Fluoridebehandeling
Frames
Gaatjes
Gebitsverzorging
Implantologie, kunstwortels, kronen en bruggen op implantaten
Kaakontsteking
Kleine kaakchirurgische ingrepen
Klikprothese, prothese op implantaten
Kronen
Kunstgebit (prothese)
Make Over
Mondhygiene
Ontstoken tandvlees (gingivitis)
Polijsten
Scheve en/of verkleurde tanden
Sealen
Snurkbeugel
Tandbederf
Tanden bleken
Tandschildjes
Tandsteen
Tandvlees
Verstandskies
Vullingen
Witte vullingen
Wortelkanaalbehandeling
Wortelpuntontsteking
Kenmerken:
Kindertandarts aanwezig in praktijk
Kindertandverzorger aanwezig in praktijk
Mondhygienist aanwezig in praktijk
Preventie
Lid van:
Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT)
Soort tandarts:
Algemeen practicus
Cosmetische tandheelkunde
Esthetische tandheelkunde
Kindertandarts
Mondhygienist
Orthodontie
Parodontologie
Tandheelkunde

Reviews

Plaats een review
|
Een hele fijne tandarts met veel aandacht voor de patiënten
Toen ik lange tijd geleden naar Amsterdam verhuisde, moest ik natuurlijk ook een nieuwe tandarts. Maar hoe vind je een goede tandarts? Ik heb weinig onderzoek gedaan, maar ik ben maar gewoon gegaan en ik moet zeggen dat de praktijk heel erg fijn is! Mijn tandarts heeft altijd alle aandacht voor me en neemt ook de tijd voor je. Ook vind ik ze altijd goede tips geven, dus ik loop vrolijk(er) de deur uit!
Aandacht en tips!
Waardering:
5.0 10.0
|
Pareltje onder de tandartspraktijken
Als tiener heb ik jarenlang een beugel gehad. Om mijn tanden netjes recht te houden is er een spalkje geplaatst. Een spalkje is een dun metalen draadje die aan de binnenkant van je voortanden wordt geplakt. Het draadje zorgt ervoor dat je tanden niet kunnen verschuiven. Als het spalkje om een of andere reden losraakt is het van belang dat het zo spoedig mogelijk vastgezet wordt. Toen mijn spalkje losraakte, deelde mijn vorige tandarts mij mee dat ik pas 3 weken later terecht kon. Hierdoor liep ik de kans dat mijn tanden zouden gaan verschuiven. Dit was voor mijn geen optie. De PC Hooft Clinic heeft een spoedservice en ondanks dat ik geen klant was kon ik die dag gelijk terecht. Ik ben na de behandeling direct overgestapt. Nu jaren later woon ik in de polder, toch blijf ik terugkomen bij deze tandartspraktijk. Ze zijn bijzonder kundig, servicegericht en ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt ('s avonds en in het weekend - je hoeft in principe geen vrij te nemen van werk). Mijn tanden en glimlach zijn mijn visitekaartje. Bij Tuya, Ruben en de anderen is het waarborgen hiervan in goede handen :) Thanks!
Vakkundig, servicegericht, snel, persoonlijke aandacht
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Uitstekend!
Ik ben zeer dankbaar dat ik Tuya als tandarts heb gevonden! Ik had zeer grote angst voor de tandarts, omdat ik een chronisch pijnpatiënt ben en veel last van mijn nek overhield (na een ernstig auto-ongeluk). Dat betekende dat elk tandartsbezoek een vreselijk pijnlijke ervaring was (ik ervaar eerder pijn en voel het ook erger) en ik dus steeds meer gespannen werd. Hier kwam een eind aan door Tuya, die mij zeer vriendelijk en begripvol ontving, meteen een kussentje in mijn nek legde en de verdoving perfect erin zette. Ze liet het goed lang inwerken en vroeg me tijdens de behandeling steeds of het nog goed ging. Resultaat; PIJNLOOS een nieuwe vulling!! Ik was zeer onder de indruk van haar vakkundigheid en zeer zeker ook van haar vriendelijkheid. De laatste keer heeft ze zelfs 2 voortanden verfraaid waardoor mijn glimlach nu echt prachtig is geworden (iets wat ik ook nooit eerder aandurfde). Ik lach en glimlach nu veel vaker en krijg alleen maar positieve reacties van vrienden en familie. Ik kan iedereen aanraden bij Tuya te gaan, je zal er zeker blijer van worden!
Vriendelijkheid, vakkundigheid, snelle behandeling, pijnloos, ze doen extra moeite voor je
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Tuya ben zo blij met je.
Zo blij eindelijk een tandarts gevonden waar ik niet met nikkende knieën naar toe ga. Tuya maar ook de andere collega's zijn super vriendelijk, Eindeloos geduld en een zeer goede service. Wachten hoef je niet en iedereen staat klaar om je te helpen. Als je belt kun je vrijwel meteen terecht. Tuya je hebt me echt van een hoop ellende af geholpen , dank je wel. IK KAN WEER LACHEN .
Super service , eerlijk en oprecht.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Vriendelijk en deskundig
Beste mensen, ik ben zo blij dat ik - eigenlijk bij toeval - bij deze praktijk terecht ben gekomen. Kwam hier terecht toen ik een vreselijke kiespijn kreeg in het weekend. Ben gaan 'googelen' en kwam PC Hooft kliniek tegen. Ik kon gelijk terecht en ze hebben me deskundig en vooral ook heel vriendelijk geholpen. Erg blij dat zij mij ook als vaste patiënt konden inschrijven.
Heel gastvrij, toegankelijk, vriendelijk, deskundig, voorzichtig
nog geen ontdekt
Waardering:
5.0 10.0
|
.
Prettige praktijk met jonge mensen en goede kennis.
Alles
Er is geen mondhygiënisch meer in de praktijk aanwezig
Waardering:
4.0 8.0
|
Heel goed!
Mooi moderne praktijk.
Persoonlijk, nieuwste methodes, zelden wachttijden, sympathiek, deskundig, vriendelijk.
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Uitstekende kwaliteit en service
Uitstekende en moderne tandarts met een gedreven groep team. Mijn tandarts is zeer vakkundig en je kan er altijd snel terecht
Vakkundig, flexibele, servicegericht
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Vakkundig!
Zit samen met mijn dochter al vanaf de opening bij deze tandartsenpraktijk. Een zeer vakkundige groep specialisten die hun expertise continue bijhouden en bijleren. Kortom een praktijk die naast service gericht gepassioneerd met hun vak bezig zijn.
Goede advisering De nieuwste technieken Ruime openingstijden
Waardering:
5.0 10.0
|
Waarom zijn niet alle tandartsen zoals hier?
Het begint al bij de receptie: mensen zijn erg vriendelijk. Daarnaast krijg ik alle aandacht van mijn tandarts en heb ik niet het gevoel dat ze alleen maar proberen om snel aan mij te verdienen. Dit heb ik nog nooit op deze manier meegemaakt!
Ruime, persoonlijke aandacht door vriendelijke vakmensen.
Ik kan niets bedenken
Waardering:
5.0 10.0
|
Zo kan het ook!
Ik ben bij P.C. Hooft Clinic terecht gekomen nadat ik al jaren niet naar de tandarts was geweest. Ik ben niet zo'n held. Het vriendelijke team gaf me direct het gevoel dat ik op de goede plaats was. Stap voor stap werd er gewerkt aan mijn mondhygiëne, mijn angst, en werden mijn gaatjes gevuld. Ik kan nu eindelijk rustig naar de tandarts!
Vakkundig, vriendelijk, ontspannen sfeer.
Waardering:
5.0 10.0
|
Toptandarts!
Vriendelijke,vakkundige praktijk.je word altijd perfect geholpen met het beste resultaat! Ook voor de kinderen een super goede tandarts,ze voelen zich op hun gemak.
Vakkundig vriendelijk snel,goed gespecialiseerd
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Ik heb de liefste tandarts!
Ik ben heel toevallig hier terechtgekomen. Tijdens hockey waren bij mijn dochter twee voortanden gebroken. Ik heb toen gezien hoe vakkundig maar tegelijkertijd ook vriendelijk met haar en mij werd omgegaan. Tot in perfectie werd er samen met ons een kleur bepaald voor het materiaal waarmee de tanden weer werden hersteld. We hadden het gevoel dat we er mooier en beter uitkwamen dan ervoor. Ik ben later zelf ook patiënt geworden en ben nu meer dan 4 jaar bij deze tandarts en ik ben van mening dat ik en mijn dochter heel veel geluk hebben met zo een lieve vakkundige tandarts.
Liefde voor mensen en voor het vak.
Helaas geen enkel
Waardering:
5.0 10.0
|
perfecte behandelingen
er wordt eerst een dianose ingesteltlen besproken.men geeft jou een advies. vervolgens vindt ik dat ik op mijn gemaakt gsteld.hiernaast vindt dat jullie vriendelijk zijn en vindt de behandlingen van jullie Relax?ontspannen.
Waardering:
5.0 10.0
|
PC Hooft Bedankt!
Mijn Beugeltraject is fantastisch verlopen, met een prachtig eindresultaat....Tijdens alle behandelingen was de sfeer optimaal, de tandarts was erg vriendelijk en was me altijd goed van dienst. Bedankt PC Hooft!!
Erg vriendelijk en vakkundig personeel
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
PC hooftclinic
De PC hooftclinic is een leuke en ambitieuze club mensen. Ze werken hard en doen prachtig werk. Ik ben nu 8 maanden in behandeling en ben zeer tevreden.
Deskundigheid, prijs, kwalitteit, adhoc, openingstijden, smsalert
Geen tot nu toe
Waardering:
5.0 10.0
|
Just love it!
Een paar maanden geleden was ik bij een orthodontist ingeschreven die zijn behandelingen niet goed verrichte. Door hem ben ik letterlijk vier kiezen kwijt voor niks. Mijn broer vertelde mij over zijn orthodontist namelijk PC Hooft Clinic. Hij was er erg tevreden over en ik besloot om me uit te schrijven bij mijn oude orthodontist en in te schrijven bij PC Hooft Clinic. Ik werd al snel opgevangen. Even was ik eerst heel onzeker vanwege de kiezen die eruit waren getrokken voor niks.Mijn tandarts kwam gelijk in actie en wilde me heel graag helpen. Ik was blij dat ik in haar handen terecht kwam.Zij gaf me het gevoel dat alles goed zou komen en hier had ik ook sterk het vertrouwen in. Ik ben altijd goed geholpen. Het resultaat was al snel te zien. Ik kreeg zelf weer zekerheid en vooral dat ik al weer kon glimlachen met rechte tanden. Ik ben erg tevreden over de tandartsen. Het leuke is dat het personeel die er werkt altijd glimlacht. De mensen achter de balie zijn ook ontzettend aardig. Ik word altijd goed geholpen door hun. Ik ben echt blij dat ik ben ingeschreven bij PC Hooft Clinic. Respectvol en mensen die hun werk goed verrichten! Zeer aan te raden om in te schrijven!! Je zult hier geen spijt van krijgen!
Respectvol, beleefd, service is erg snel, leuk personeel , mooie& hygiënische inrichting.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Uitstekende service, aandacht en specialisme!
Wij hebben onze zoon aangemeld bij PC hooft Tandheelkunde voor een beugel tegen het slissen. Wat een goede service, aandacht en specialisme!! Nu is hij toe aan een volgende beugel. Een beugel met plaatjes. Uiteraard weer bij PC hooft Tandheelkunde. Nog niet eerder zulke aardige tandartsen meegemaakt.
bedrijfsvoering is helemaal van deze tijd (24/7), daarnaast is iedereen erg aardig en servicegericht.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
heel goed
Goede opgeleid en aardige tandartsen
verschillende spec. aanwezig
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact