Zoeken rond je postcode

U bevindt zich hier:    

OzonTandZorg

7.9 / 10.0
(3 stemmen)
Simmerdyk 6
8601ZP Sneek
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0515431260
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@ozontandzorg.nl
53.0327665.643225
3 3.9655172413793 4 7.9
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Kenmerken

Behandelingen:
Abces
Caries
Gaatjes
Gingivitis
Glazuur
Kaakontsteking
Kiespijn
Parodontitis
Plaque
Polijsten
Tandbederf
Tanderosie
Tandglazuur
Tandplak
Tandsteen
Tandvlees
Verkleuringen
Vullingen
Wortelkanaalbehandeling
Kenmerken:
Advies
Behandelplan
Soort tandarts:
Mondhygieniste
Tandarts
Tandheelkunde

Reviews

Plaats een review
|
positief resultaat half jr. na behandeling gaatje
Ik was door nare ervaring bij reguliere tandarts 10 jr. geleden zeer bang geworden om gaatjes te laten boren (altijd pijn gehouden na laatste 2). Nu ik weer 2 nieuwe gaatjes had die volgens mijn tandarts geboord moesten worden ben ik dus naar een alternatief gaan zoeken en kwam bij ozon tandzorg uit. Het was de lange reis erheen waard, want nu, een half jaar na de behandeling met ozon van de 2 aangetaste kiezen, is bij de ene kies al iets verbetering te zien (gaatje zat eerst tot in 't tandbeen, nu iets teruggetrokken tot net ervoor), terwijl dit volgens alle officiƫle rapporten vrijwel kansloos was (het zat tussen 2 kiezen in). De andere die achter de vulling zit is gelijk gebleven. Die zou ook vrijwel onmogelijk te behandelen zijn met ozon volgens off. rapporten. M'n tandarts vindt 't eerste gaatje nu niet meer direct nodig te behandelen (een 1/2 jr. geleden wel), die achter de vulling wil hij nog wel doen (vulling vervangen). Ik hoop echter met 't strikt voortzetten van alle dieetadviezen van hr. Brandsma (ben zelfs af en toe scharrelvlees gaan eten al was ik al 30 jr. vegetariƫr) dat beide gaatjes zich niet verder uitbreiden en liefst zelfs volledig remineraliseren. Nog meer vullingen wil ik echt niet meer, niet alleen vanwege de pijn, het verzwakt uiteindelijk ook je gebit.
Al na een half jaar lichte verbetering te zien, goede (dieet)adviezen, tips voor o.a. (zelf) tandpasta en mondspoeling maken ed, en natuurlijk de totaal pijnloze behandeling.
de afstand (Sneek is ver weg voor mij), en dat Ozontandzorg de enige is in heel Europa geloof ik zelfs. Wie neemt het van hem over als hij stopt?
Waardering:
5.0 10.0
|
Ik durf weer naar de tandarts! :)
Na 10 jaar moest ik eind 2014 wel naar een tandarts. Gelukkig had ik al eens iets voorbij zien komen op internet over ozontandzorg. Er bleken 2 tandartsen in Nederland te zijn die hier mee werken. De tandarts brandsma in Sneek leek mij het meest geschikt omdat deze zich volledig in ozon heeft gespecialiseerd. Op de site van de andere praktijk stond dat ze tegelijk nog met amalgaamvullingen vullen, dat vond ik wat tegenstrijdig met hun ozon verhaal. Dus op naar Sneek. Inmiddels had ik al flinke pijn aan maar liefst 4 kiezen... Na de eerste behandeling werd dit al een stuk beter. Na de herhaling had ik nog wat restpijn Brandsma vertelde mij over het evenwicht van goede en minder goede bacterien en dat er dus weer meer goede bacterien nodig waren om tandbederf (= aantasting door bacterien) te voorkomen en te genezen Dus was het nodig om mijn eetpatroon aan te passen Nadat ik dit had gedaan verdween de pijn meteen! Ook de kies waar een stukje van de vulling af was en scherp aanvoelde, werd zachter en lijkt uit zichzelf dichte te gaan. Wat een opluchting! Alle 4 kiezen hersteld zonder boren!!!! Nu heb ik nog last van een paar kiezen en tanden die naar binnen worden gedrukt, het lijkt alsof er wat te weinig ruimte in de kaak is. Vaak worden dan de verstandskiezen verwijderd, maar dat hoeft bij deze tandarts ook niet: door een bitje te dragen (nacht) kan dit worden hersteld. Dus dat wordt mijn volgende project ;)
Geen pijn! Geen boor in je mond! Meestal geen vullingen nodig. Snel. Betaalbaar. Goede service, info en nazorg. Afspraak op korte termijn mogelijk. Ook de oplossing voor terugtrekkend tandvlees. Ook voorkomen van het moeten dragen van een beugel-behandelingen!
na intro van 2 behandelingen, is het de bedoeling dat je gaat voor een totaal aanpak, oftewel een traject voor 2 jaar om je bacterienbalans weer te herstellen. Gelukkig was mijn balans niet zo erg verstoord dat dit al nodig was (ik eet al meer dan 10 jaar redelijk bewust en biologisch), maar anders kost het zon 40 euro per maand geloof ik ( ook best wel te doen) voor ongeveer 2 jaar. Daarna is je evenwicht wel hersteld en ben je eigenlijk weer helemaal klaar en gaatjesvrij tot je je balans ernstig verstoord door veel suikers e.d. te eten...
Waardering:
5.0 10.0
|
Waarom is er maar een ozon tandzorg In Nederland ?????
Hoe is het mogelijk als het zo goed is ,dat er maar een praktijk is van Ozon tandzorg ?? er zijn er geen in de grote steden als Utrecht , Amsterdam ,Eindhoven ,Den Haag ,Maastricht ,enzo voort ! Erg jammer want Sneek is mij te ver vanuit Eindhoven ! dit moet wat centraler kunnen ! Ik ben wel benieuwd naar hoe dat gaat ,en of dat inderdaad pijnloos is ,of dat je toch verdoofd moet worden , Ikweet dat ozon goed is Ik was mij dagelijks met ozon water en sloel mijn gebit er mee maar of dit gaatjes voorkomt weet ik niet ,zal wel niet !
Ozon tandzorg is goed !
Ozon tandzorg er is er maar eentje en veel te ver weg !
Waardering:
5.0 10.0
|
Gelukkiger dankzij ozon Tandzorg
Ik ben een gelukkiger mens geworden door de ervaring van Ozon Tandzorg. Ik ben 14 jaar niet naar de tandarts geweest omdat ik mijn vertrouwen verloren had. Binnen twee jaar waren al mijn kiezen gevuld. Toen een vulling eruitviel moest een kies weer worden geboord en weer een nieuwe vulling erin. Die ging weer lekken en ik kreeg tandpijn onder deze vulling. Uiteindelijk is deze kies verloren gegaan. Nu na 3 jaar ervaring met Ozon tandzorg heb ik mijn vertrouwen weer terug. Ik ga weer met plezier naar de tandarts. Mijn tanden blijven stabiel. Ik volg wel naar eigen inzicht de adviezen op van dhr. Bransma voor wat betreft voeding. S-morgens niet beginnen met fruit en sinasappelsap (wat ik voorheen wel altijd deed). S'morgens eet ik meestal volkorenbrood met kaas of vleeswaren met een kopje thee. Ik snoep niet veel. Alleen op verjaardagen een stukje gebak. Ik drink zelden zoete frisdranken of bier. Bij het avondeten neem ik af en toe een glaasje wijn. En neem heel af en toe een toetje.
Geen problemen meer met mijn gebid sinds ik hiermee begonnen ben (september 2007). Geen angst meer voor de tandarts.
Geen.
Waardering:
2.0 4.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Kliniek voor Tandheelkunde Sneek(8.0/10.0)0km
Sneek - Simmerdyk 14B
Behandelingen: Kronen, Tandbederf, Tandplak, ...
Soort tandarts: Orthodontie, Parodontologie, Tandheelkunde, ...
 
 
 
 
Tandartsenpraktijk Kraan(7.8/10.0)0.8km
Sneek - Willemstraat 1
 
 
Tandheelkunde De Loten(7.8/10.0)2km
Sneek - Westereems 16
Behandelingen: Kronen, Tandplak, Wortelkanaalbehandeling, ...
Soort tandarts: Mondhygienist, Tandartsenpraktijk, Tandheelkunde, ...
 
 
wiersma tandheelkunde(8.0/10.0)7.3km
Heeg - Tollewei 115
Behandelingen: Beugel, Prothetische, Sealen, ...
Soort tandarts: Mondhygieniste, Tandarts, Tandheelkunde, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Balk - Dronrijp - Franeker - Grou - Heeg - Joure - Kimswerd - Mantgum - Wommels - Workum
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact