Zoeken rond je postcode

Medi Mondzorg tandartsenpraktijk Stationsstraat

6.4 / 10.0
(3 stemmen)
Stationsstraat 2-4
9679ED Scheemda
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: 08006334628
Website:
53.1738956.971479
3 3.2083333333333 15 6.4
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
DOOR SLECHTE ADMINISTRATIE ALS "PATIENT/KLANT" ERNSTIG GEDUPEERD DOOR INCASSO'S
Behandelingen wil ik niets over zeggen al wisselen de tandartsen vaak. Echter heeft deze praktijk (mede gezien meerdere reakties in dezen) er administratief een puinhoop van! In 2010 heb ik tandarts, huisarts, apotheek etc. keurig middels een luxe fotokaart een adreswijziging gestuurd. Echter is deze waarschijnlijk als "ongewenste reklame" in de afvalbak beland bij allervriendelijkste receptioniste. Nu 2 jaar later is dus gebleken dat alle facturen nog naar oud adres zijn gestuurd ... met alle gevolgen van dien .. Heb een poging ondernomen zowel via praktijk als incassobureaus (wisselen ook!!)om heel netjes aan te geven dat het hier echt een overmachtssituatie betreft echter .... zowel bij praktijk als bij het "alllervriendelijkste" incassobureau wat maar uitgezocht had kunnen worden wordt je behandeld als crimineel en ben echt geschrokken van de benadering. Het blijft hun woord tegen de mijne, echter als normaaldenkend mens zou ik zeggen, tandarts had na enige tijd gewoon even gebeld !! Tenslotte om afspraken te verzetten e.d. werd ook vaak in de telefoon geklommen. Ook ben ik gewoon behandeld (ooooo zo dankbaar voor .. hoera weer 3 behandelingen waarvan rekeningen naar incasso konden!! in 2012) maar nee is niet opgekomen om te vragen of er misschien iets aan de hand was omdat rekeningen niet worden betaald. Kortom als mens met normen en waarden ben ik de laatste maanden tot op het bot afgezeken en afgezet door de manier van doen. Dit voorval heeft mijn vertrouwen in deze praktijk zo geschaadt dat ik inmiddels mij genoodzaakt heb gezien een andere tandarts te zoeken en gelukkig is dat gelukt. Vertrouwensband die je moet hebben om in de stoel te liggen voor behandeling is voor wat mij betreft beschadigd. Wat eigenlijk helemaal niet in mijn aard ligt om over wie of wat dan ook iets openbaar te maken is helaas door genoemde situatie zodanig beschadigd dat ik toch heb gemeend deze review te moeten plaatsen
Helaas heb er geen 1 kunnen ontdekken met kanttekening dat de behandelende tandartsen wel redelijk zijn.
Vaak wisselende tandartsen, administratie puinhoop, afspraken worden vaak telefonisch gewijzigd of je wordt gebeld met de vraag of je met een uur zou kunnen komen op een dag welke niet gepland staat. Geen mens/mens gevoel waardoor je een vertrouwensband krijgt met deze praktijk.
Waardering:
2.0 4.0
|
administratie is een rommeltje
Op zoek naar een andere tandarts na weer een rekening voor een niet nagekomen afspraak, die ik mij absoluut niet kan herinneren gemaakt te hebben. Heb hierover gemaild, maar nooit een reactie gekregen.
tandartsen zijn aardig
tandartsen wisselen steeds, zijn jong en spreken amper Nederlands. Administratie is een fiasco
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer professioneel, kundig, klantvriendelijk.
Geweldige service en ontspannen behandeling. Vriendelijke tandarts die de tijd neemt om me perfect uit te leggen wat er gaat gebeuren, zodat eventuele zenuwen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ook het personeel is vriendelijk en correct en zijn me altijd goed van dienst. In voorgaande klacht over een slechte administratie en geen gehoor krijgen als klant, kan ik me dan ook totaal niet vinden; ook krijg ik altijd een goede begroting vooraf en een duidelijke nota achteraf.
Praktijk waar klanten, service en goede hygiëne duidelijk heel belangrijk zijn.
Ik kan geen minpunten bedenken.
Waardering:
5.0 10.0
|
klantontvriendelijkste prakijk
wij hadden een afspraak bij 1 van de goede tandartsen ( die intussen weg is ) deze afspraak ging niet door netjes doorgeven blijkbaar niet goed genoteerd door de aller onvriendelijkste baliemedewerkster want volgens hun moeten we nog iets betalen ( enonze tandarts was intussen weg )..wat tja zou het niet weten want dat geven ze niet door als je belt krijg je 1 of andere vaag figuur aan de lijn.. intussen zijn wij verhuisd dit ook netjes doorgegeven omdat onze nieuwe tandarts onze dosiers wilde hebben en nu weigeren ze die door te sturen...
de tandarts die wij hadden was een vriendelijk en geduldige man. praktijk is netjes
eigenlijk alles... baliemederwerkster , communicatie , vriendelijkheid
Waardering:
1.0 2.0
|
Baliemedewerkster
Ik was zojuist op zoek naar het telefoonnr vd tandarts Scheemda. En toen kwam ik op deze recensie-pagina. Nou jullie mening over de baliemedewerkster kan ik helemaal delen. Zij is het type-kenau wat je compleet ongemakkelijk kan laten voelen en in de zeik kan nemen zonder enige aanleiding. Ik heb zojuist een afspraak gemaakt, ik ben over de tandartsen wel tevreden..tot mijn vreugde kreeg ik net niet de baliemedewerkster aan de telefoon maar een tandartsassistente. Mevrouw Kenau werkt er niet meer! Goh, wat akelig ;-)..dit heugelijke feit wou ik toch even met jullie delen!
Tandartse, hygiene, klanvriendelijkheid, vertrek van de baliemedewerkster
Zijn er als het goed is niet meer!
Waardering:
3.0 6.0
|
Associaal en meest onvriendelijke praktijk bezetting, met telkens wisselende tandartsen
De tandartsen welke nog het minst verstaanbaar zijn de meest vriendelijke. De filiaal houder en best nl sprekende; nog nooit zo'n arogante en autoritair onbeschoft persoon mee gemaakt. Mijn tand na drie keer breken, nog steeds niet in orde. En de balie juf kun je maar beter mijden, want die bezorgt je op zeker een slechte dag. Alsof tandpijn nog niet erg genoeg is - met deze tandartspraktijk kan het op zeker erger. Een voordeel, je neemt je pijn voor lief bij een ervaring in scheemda.
De 'niet' nederlandssprekende tandartsen zijn vriendelijk, toch je kunt er helaas niet mee communiceren met alle gevolgen vandien
De rest !
Waardering:
1.0 2.0
|
heel tevreden
Sinds 9 jaar ben ik patient in de praktijk en heb ook verschillende tandartsen gehad, maar in tegenstelling van meningen van andere patienten vind ik het niet zo heel erg, want ik zie het als gratis second opinions. Het is wel zo dat je geen band met je tandarts opbouwd maar kijk eens in het ziekenhuis daar zie je ook alleen maar verschillende behandelaars. De tandartsen die er nu zijn, zijn bekwaam, aardig en luisteren goed naar je wensen. De assistenten zijn zeer aardig en behulpzaam. Lof!
praktijk is schoon en hygienisch.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
goeie zorg, daarna veel zorgen
op zich goede behandelingen, daarna ineens een hele klas vol kids met gaatjes, allemaal patient daar.. ineens een bericht van hoofdkantoor dat rekeningen niet betaald zouden zijn en afspraken verwijderd werden tot voldoening bedrag. Maar eens gebeld en verteld ik heb alles direct na behandelingen betaald, en nu? Ernstig grote mond van medewerkster, nog grotere mond in Scheemda zei is zaak van hoofdkantoor dus we gaan maar eens een andere tandarts zoeken, jammer van die bende eromheen, de artsen en assistenten waren goed!
aardige tandartsen en assistentes
falend beleid van bovenaf en vreselijke telefonistes
Waardering:
1.0 2.0
|
Zeer tevreden
Ik ben inmiddels vijf jaar patient bij deze tandartsenpraktijk. Helaas heb ik ook 3 wisselingen van tandartsen meegemaakt. Maar belangrijker vind ik dat de behandelingen goed zijn. De tandartsen die ik heb gehad waren allemaal even gemotiveerd en bekwaam. Zelfs de kinderen gaan met plezier naar deze tandarts. Ze nemen alle tijd voor je en leggen dingen rustig uit. Tevens zijn de assistenten allemaal even behulpzaam en vriendelijk.
Praktijk is modern en zeer schoon. Medewerkers gemotiveerd, bekwaam en vriendelijk.
Wisselingen van de tandartsen
Waardering:
5.0 10.0
|
Niet tevreden
In de jaren dat mijn man en ik deze tandartspraktijk bezoeken hebben we al een aantal verschillende tandartsen en mondhygiënisten gehad. Slechte zaak. Zo weet je niet wat je aan elkaar hebt. Het is altijd maar weer afwachten. Ook al eens ten onrechte een nota gekregen voor een afspraak die we zouden zijn vergeten. Toen we in verweer gingen werd er in Almere gezegd dat wij zelf de datum op het kaartje zouden hebben veranderd.... baliemedewerkster in Scheemda zeer klantonvriendelijk en kortaf.
De tandartsen die er werken zijn vriendelijk en behulpzaam.
Veel wisseling binnen het team, onvriendelijke baliemedewerkster.
Waardering:
2.0 4.0
|
Heel goede praktijk/goed de tandarts/helemaal perfect!!
Ik ben eerst keer bij deze tandartsenpraktijk en ik heb heel veel tevreden. Prachtig ingevullen.Mijn dochter heeft geen problem bij de tandarts te gaan.Tandartsen en assistenten zijn aardig.Bedank! voor de goede praktijk.Sorry!! ik kan niet goed Nederlands schrijven.
Goede tandartsenpraktijk en assistenten.schoon en behulpzaak.
niks!!
Waardering:
4.0 8.0
|
Goede praktijk.
Ik ben zeer tevreden over de tandarts die ik heb. Maar ik begrijp ook dat sommigen vinden dat de baliemedewerksters klantonvriendelijk over kan komen. In het begin had ook wat moeite met hoe ze over kwam. Maar nu vind ik haar eigenlijk heel aardig. Ze heeft me eens heel goed en geduldig geholpen met iets.
Nette praktijk. Prettige medewerkers.
Te veel wisseling in het tandartsen team.
Waardering:
4.0 8.0
|
Goede tandarts, zeer klantonvriendelijke baliemedewerkster.
Ik ben al een jaar of 8 bij deze tandartsenpraktijk. Gelukkig heb ik nog maar 1x hoeven wisselen van tandarts en was en ben zeer tevreden over de behandelingen en de assistenten. Deze laatsen zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Heel anders dan de baliemedewerkster. Vreselijk. Ik dacht dat het aan mij lag maar werd eigenlijk heel blij toen ik bovenstaande verhalen las en moest concluderen dat het niet aan mij lag. Ze is totaal niet geschikt voor haar beroep. Geen visitiekaartje voor de praktijk.Zij zou een reden kunnen zijn om over te stappen! Veel verloop bij de mondhygiènisten. Daar heb ik er al tig van gehad en soms kon er helemaal geen afspraak gemaakt worden door het gebrek aan een mondhygièniste.
In mijn geval goede tandarts en zeer aardige assistenten. Praktijk is modern, ruim en schoon.
Veel verloop en gebrek aan mondhygiènisten en vreselijke baliemedewerkster.
Waardering:
2.0 4.0
|
Bijna elke keer een andere tandarts, klantonvriendelijke baliemedewerkster
Ik kan me helemaal in het verhaal van Mark vinden. De baliemedewerkster annex secretaresse is erg onaardig. De behandelingen waren tot een jaar of 2 geleden goed. Daarna werden we behandeld door een jonge, onervaren tandarts die erg onzeker was en onze dochter niet erg doortastend en, naar mijn idee, niet goed heeft geholpen. Nu zijn we overgestapt naar een andere tandarts die wel doorpakt, een twijfelgaatje wel direct ging vullen. Helaas is onze dochter door haar ervaringen in Scheemda erg angstig geworden en mogen we binnenkort naar de angsttandarts voor haar behandeling. Jammer, dit had volgens mij niet zo hoeven te gaan.
Erg schoon. Tandartsen en assistenten zijn aardig en behulpzaak.
De baliemedewerkster. De vele wisselingen. Kinderen laten behandelen door onzekere tandarts geeft weinig vertrouwen.
Waardering:
1.0 2.0
|
Slechte service | veel wisselingen van tandartsen
Bij deze tandarts praktijk ben ik 3 jaar onder controle/behandeling geweest en ik heb er weinig goeds over te melden. Vooral de secretaresse is geen pluspunt. Niet klantvriendelijk, autoritair en onbeschoft. De behandelingen waren naar mijn inzicht goed. Maar de 7 keer dat ik ben geweest ben ik door 6 verschillende tand-artsen gezien.
De zeer jongen tandartsen zijn wel gemotiveerd, maar onervaren. Praktijk is netjes en schoon.
Niet klantvriendelijk aan de balie. Veel wisselingen in het team.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandartspraktijk J. Vissi Oost-Groningen (7.6/10.0)5.3km
Winschoten - Zuiderstraat 24
 
 
Mondzorgcentrum Winschoten(7.8/10.0)5.8km
Winschoten - Vincent van Goghlaan 4a
Behandelingen: Kronen, Mondhygiene, Sealen, ...
Soort tandarts: Orthodontie, Tandarts, Tandheelkunde, ...
 
 
Practijk voor Orthodontie R.G. Potgieser(7.8/10.0)5.8km
Winschoten - Emmastraat 9
 
 
MondzorgKarimi(8.0/10.0)8.8km
Oude Pekela - Albionstraat 13
Wij zijn open vanaf 8 uur tot/met 17 uur maandag t/m vrijdag. Wij zijn met prijzen lager dan normaal. Ons praktijk gaat binnen kort verhuizen. Nieuwe patienten kunnen zich bij ons vanaf 01/01/2013 aanmelden. ...meer...
Behandelingen: Bloedend tandvlees, Frames, Vullingen, ...
Soort tandarts: Mondhygienist, Tandarts, Tandartsenpraktijk
 
 
Tandheelkundig Team Scheemda(8.0/10.0)11.1km
Veendam - Golf van Riga 51
 
 

Plaatsen in de buurt

Delfzijl - Gieten - Groningen - Haren Gn - Hoogezand - Musselkanaal - Oude Pekela - Stadskanaal - Veendam - Winschoten
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact