Zoeken rond je postcode

Medi Mondzorg tandartsenpraktijk Piet Heinstraat

7.3 / 10.0
(2 stemmen)
Piet Heinstraat 57
7907AD Hoogeveen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: 08006334628
Website:
52.7186896.475537
2 3.6651583710407 2 7.3
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Horror-tandarts
Op 05 nov 2012 afspraak voor halfjaarlijkse controle. Werd behandeld door een nieuwe Spaans sprekende tandarts. Zonder een woord gesproken te hebben had zij na de controle geconstateerd dat er 2 gaatjes waren. Hierover had ik al geen goed gevoel, daar ik mijn gebit goed onderhoud en nooit klachten/gaatjes heb. Dit werd 2-dagen later bekrachtigd door mijn mondhygiëniste. Contact genomen met Medi-mondzorg,het probleem voorgelegd en de relatie beëindigd. Een nieuwe tandarts gezocht en een nieuwe halfjaarlijkse afspraak gemaakt op 10-05-2013. De desbetreffende behandelplan van Medi-mondzorg had hij overgedragen gekregen,daar constateerde hij de aantekening van de twee tand elementen die geboord moesten worden. Nadat hij zijn controle op mijn gebit had uitgevoerd incl. de twee tand elementen constateerde hij dat dit volstrekt onzinnig was.
Geen.
een bedrijf mag best commercieel zijn, maar om in gezonde tanden te boren om zo inkomsten te gaan genereren gaat mij een beetje ver.
Waardering:
1.0 2.0
|
Ik voel me belazerd door deze tandarts
Tandarts geeft na eerste controle aan dat oude vullingen lekken en dat er 2 vullingen vervangen mogen worden en ik maak hiervoor een afspraak. Op deze afspraak vervangt de tandarts zonder overleg 4 vullingen, wat ik - verdoofd als ik ben - pas verneem wanneer de assistente mij vraagt wanneer ik een afspraak wil maken voor het vervangen van de volgende 4 vullingen!!! Mijn oude tandarts vond zelden een gaatje, dus voor een second opinion een andere tandarts opgezocht. Deze constateerde dat mijn gebit, inclusief de oude vullingen prima in orde was.
Deze tandarts is goed in staat zijn eigen zakken te vullen.
Tandarts doet behandelingen die onnodig zijn. Ik hoefde, na veel heen en weer geschrijf en gebel, uiteindelijk slechts te betalen, waarvoor ik een afspraak had gemaakt. Ik blijf me belazerd voelen, omdat hij uiteindelijk geheel onnodig 4 vullingen heeft vervangen. Door deze 4 nieuwe vullingen kan ik ook nog eens minder goed kauwen dan voorheen en is bijvoorbeeld het eten van een sinaasappel een stuk minder plezierig geworden.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandarts- en Mondhygiëne Praktijk(7.8/10.0)0.5km
Hoogeveen - Nicolaas Beetsplein 5
 
 
Orthodontiepraktijk C. Aelbers(7.6/10.0)0.6km
Hoogeveen - Het Haagje 87
 
 
J. Vissi(7.4/10.0)0.7km
Hoogeveen - Lindenlaan 33A
 
 
Sensodent(8.0/10.0)0.7km
Hoogeveen - Lindenlaan 33a
Tandarts Kim Kogan heeft meer dan 35 jaar ervaring als algemeen tandarts, waarvan ruim 30 jaar als als specialist Endodontologie. Afkomstig en afgestudeerd in Letland, heeft hij zijn studie vervolgd in Amerika en endodontologie gedoceerd op o.a. universiteiten in Jeruzalem. Diverse artikelen over...meer...
Behandelingen: Kiespijn, Kronen, Parodontitis, ...
Soort tandarts: Algemeen practicus, Esthetische tandheelkunde, Tandheelkunde, ...
 
 
TP Jonex(8.0/10.0)0.8km
Hoogeveen - Raadhuisstraat 27
 
 

Plaatsen in de buurt

Beilen - Coevorden - Hardenberg - Lutten - Meppel - Nieuwleusen - Nijeveen - Oosterhesselen - Staphorst - Westerbork
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact