Zoeken rond je postcode

G.J. Haayen & A.M. Habets Tandartsen

7.9 / 10.0
(3 stemmen)
Orfeoschouw 16
2726JD Zoetermeer
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0793418274
52.0649744.491928
3 3.9962686567164 5 7.9
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Zeer nette, professionele praktijk
Sinds ik patient bij deze praktijk heb ik geen klachten. Alle lof voor de behandelswijze van beide tandartsen en de assistentes. Er wordt altijd correct gehandeld en de tijd wordt genomen om de behandeling van de patient te bespreken.
Modern, correct, netjes, hygienisch, aardige assistentes
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer tevreden met nieuwe voortand
ik ben erg tevreden met mijn nieuwe voortand. Resultaat ziet er prima uit, eigenlijk beter dan het origineel en zeker beter dan een mond met een groot zwart gat. Vier behandelingen zijn geen pretje, maar de flexibiliteit van het maken van de afspraken (de volgende dag nog!) en de tijd die genomen is om het resultaat te behalen, worden gewaardeerd (en zijn zichtbaar in het resultaat) Meestal vergeet ik dat ik een gaatje had en nu geen last meer heb; beste compliment volgens mij is dat het resultaat van de tandartsbehandeling onzichtbaar is!
- vernieuwing van de werkmethoden en technieken - afspraak mogelijk op korte termijn - voldoende tijd om tot goed resultaat te komen - goede parkeermogelijkheden
- wachttijden tot 20 minuten, met name aan einde van dag
Waardering:
5.0 10.0
|
Ongeïnteresseerd en duur
Hoewel er wat mij betreft weinig aan te merken is op de kwaliteiten van dhr Haayen als tandarts, heb ik na twee behandelingen sterk mijn twijfels over de interesse van deze tandarts in zijn klanten. De rekeningen vallen bijna twee keer zo duur uit als bij mijn oude tandarts, en tijdens de behandeling wordt er alleen over je hoofd heen met de assistente gesproken, of worden er YouTube filmpjes gekeken. Ongetwijfeld geen slechte tandarts, maar hij mag meer aandacht tonen voor zijn klanten en niet uitsluitend geïnteresseerd zijn in je geld.
Geen aanmerkingen op zijn vaardigheden als tandarts
Neemt patiënten niet serieus Duur
Waardering:
3.0 6.0
|
Een geluk bij een ongeluk
Toen ik een paar maanden geleden een fietsongeluk heb gehad waarbij van mijn beide voortanden grote stukken waren afgebroken en mijn lip gehecht moest worden in het ziekenhuis. Heb ik de volgende dag mijn eigen tandarts gebeld, ik kon daar echter pas na 5 dagen terecht. Via de website van tandarts Haayen&Habets kon ik dezelfde ochtend nog bij de heer Haayen behandeld worden. Na duidelijke uitleg van de behandel mogelijkheden heeft hij eerst gezorgd dat ik er weer netjes uitzag zonder pijn. Ik kreeg een duidelijke begroting (de uiteindelijke rekening was nog lager!) van de behandelingen die noodzakelijk waren. Nu ben ik klaar met de (pijnloze) behandelingen en heb ik door een scanner gemaakte mooie kronen, ze lijken net weer mn 'oude' tanden. Ik ben erg tevreden over de behandelingen van meneer Haayen en de manier waarop de assistentes mij na mijn ongeval hebben opgevangen:).
- behandelingen - aardige assistentes
Waardering:
5.0 10.0
|
niet altijd leuk
Behandelingen zijn goed, maar het is niet verstandig om het als tandarts en assistente te hebben over extreem dure luxe goederen. Zeker niet als je later de rekening krijgt die 50 procent duurder is dan de offerte. En dat je heb moeten betalen voor een extra behandeling door nalatigheid van de tandarts.
komt professioneel over
privé gesprekken hoef ik niet te horen als ik in 'de stoel' lig.
Waardering:
3.0 6.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandartsenpraktijk Mei Lan Tjia(7.6/10.0)0.3km
Zoetermeer - Hildebrandhove 114
 
 
Tandheelkundig Centrum de Leyens1.1km
Zoetermeer - Kaagkade 57
De tandartsen, mondhygiënist en assistentes van Tandheelkundig Centrum De Leyens staan van maandag tot vrijdag klaar voor periodieke controles en het behandelen van klachten. Onze tandartspraktijk in Zoetermeer heeft een rustige en huiselijke sfeer waardoor wij angstige patiënten ook een...meer...
Behandelingen: Pijnklachten, Tandglazuur, Tandvlees, ...
Soort tandarts: Algemeen practicus, Tandartsenpraktijk, Tandheelkunde, ...
 
 
Tandartspraktijk Jurgens(8.0/10.0)1.1km
Zoetermeer - van Wijngaardenstraat 53
 
 
W.F. van den Bosch Praktijk(7.2/10.0)1.2km
Zoetermeer - Kadelaan 101
 
 
Tandartsenpraktijk Parkdreef(8.0/10.0)1.3km
Zoetermeer - Parkdreef 63
 
 

Plaatsen in de buurt

Bergschenhoek - Berkel En Rodenrijs - Bleiswijk - Leiden - Leidschendam - Nootdorp - Pijnacker - Voorburg - Voorschoten - Zoeterwoude
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact