Zoeken rond je postcode

Carlo E. Hessels Tandheelkunde

7.3 / 10.0
(4 stemmen)
Anna van Burenlaan 60
2012SM Haarlem
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0235288378
52.3632184.632924
4 3.6911764705882 9 7.3
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
eerste afspraak geannuleerd door hun, daarna binnen 15 minuten weggestuurd ivm tijdgebrek
van te voren duidelijk gecommuniceerd dat we ivm een operatie een afspraak bij mondhygiëniste moesten maken. Eerste afspraak werd geannuleerd, en de tweede afspraak werd na 15 minuten afgebroken omdat de tandarts onvoldoende tijd had?! Er was alleen nog een afspraak mogelijk na het weekend om 08.00!! Dit was echter te laat voor de operatie, omdat de tanden een paar dagen voor de operatie behandeld moesten worden. Tandarts gebeld, ja was niet hun probleem, ze hadden een te volle agenda!!
Geen,...wij zijn klaar met ze!
Waardering:
1.0 2.0
|
prima tandarts en geen brug te ver!?
sinds vorig jaar overgestapt naar deze fantastische tandarts. Niks is h'm te veel. Hij heeft er bij mij echt weer iets moois van gemaakt!!
Vakman, die echt plezier heeft in zijn werk. Zeer prettige ontspannen sfeer, en zeer vriendelijk en lieve assistentes. Hoewel het beter is dat je er zo min vaak komt, ga ik er als het moet altijd met plezier naar toe! En dat voor iemand die altijd bang voor de tandarts was!!!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Prima tandarts
Ben al jarenlang een tevreden klant, goed team, goed overleg en prima planning. Kan Carlo Hessels en zijn team van harte aanbevelen.
assertief, kwalitatief en communicatief
tja het kost wel allemaal geld
Waardering:
4.0 8.0
|
Super en te gek met Kids!
Fantastisch team van specialisten. Zowel voor mond als de psyche! Kinderen voelen zich helemaal op hun gemak en vertrouwd. Ook bij problemen!!! Betrokken, vakkundig en open voor onze mening of wens. Niks op aan te merken, enkel LOF en hulde.
Alles ok
Niks!
Waardering:
5.0 10.0
|
carlo, waar blijft het e mailadres?
zeer goede tandarts, goede nazorg, maar wel voor alles betalen, geen houtje is gratis en waarom is er geen e mailadres voor snel contact zoals adreswijzigingen, vraag over rekening en verplaatsen van afspraak.
Waardering:
4.0 8.0
|
goede tandarts voor angstpatienten
Waardering:
5.0 10.0
|
prima verzorging
Toevallig lees ik de bovenstaande recensies. Ik kan mij totaal niet vinden in deze negatieve meningen. Deze tandarts is al jaren ook onze tandarts. Prima verzorging, mooi kroon- en brugwerk, goede adviezen en als patiënt heb je een goede inspraak.
Waardering:
5.0 10.0
|
deze tandarts is alleen maar bezig met zo snel mogelijk geld verdienen
Vanaf mei loop ik met pijn en een vieze smaak in mijn mond,ik heb hierna wel zeker 10 vervolg consulten gehad,en natuurlijk allemaal in rekening gebracht. De tandarts heeft eerst een wortelkanaalbehandeling in een gezonde kies gedaan,daar zat geen onsteking,mijn vraag aan de tandarts natuurlijk,wat nu verder,toen zei hij de bovenkaak te gaan bekijken,met als gevolg,weer een kanaalbehandeling,dit tot twee keer aan toe verkeerd,twee keer zo veel rekeningen,al met al had de tandarts gewoon een foto moeten maken van de bijde rechter kaken,om in 1 oogopslag te kunnen zien waar ik een ontsteking had,en waren mijn rekeningen een stuk lager,ik ga uitkijken naar een andere tandarts.
geen
puur geld gericht
Waardering:
1.0 2.0
|
slechte informatievoorziening en transparantie
in de wachtkamer werden mij de resultaten van de ontgenfoto medegedeeld (privacy?!) Er werd niet overlegd welke behandeling nodig was of wat de mogelijkheden waren. Erg slecht allemaal!
Transparantie en informatievoorziening.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandartspraktijk R.H.W. Gitz(7.2/10.0)0.5km
Heemstede - Jan van Goyenstraat 11
 
 
Dr. J. de Vires Kaakorthopaedie(7.4/10.0)0.5km
Haarlem - Oosterhoutlaan 10
 
 
Tandartspraktijk H. van den Akker(7.6/10.0)0.7km
Heemstede - Pieter Aertszlaan 10
 
 
Tandartspraktijk Burke B.V.(7.2/10.0)0.7km
Heemstede - Tooropkade 1
U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Op de welkomstpagina van onze website www.tandartsburke.nl vindt u onze contactgegevens.Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem gerust contact met ons op!...meer...
Behandelingen: Fluoridebehandeling, Polijsten, Tanden bleken, ...
 
 
Becking Mka(8.0/10.0)0.8km
Heemstede - Overboslaan 27
 
 

Plaatsen in de buurt

Aerdenhout - Bentveld - Bloemendaal - Heemstede - Hoofddorp - Overveen - Santpoort-Noord - Santpoort-Zuid - Vijfhuizen - Zandvoort
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact