Zoeken rond je postcode

A.E. Verlinden tandarts

6 / 10.0
(4 stemmen)
Stadhoudersring 27
2713GA Zoetermeer
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0793167952
52.0513654.48184
4 3.0418719211823 18 6
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Prutser
Overgestapt naar andere tandarts. Deze meneer is inderdaad snel, met geld verdienen. Wortelkanaalbehandelingen onvolledig of slecht uitgevoerd. Zit nu nog met de ellende. Overweeg juridische stappen inmiddels. Dat zo iemand zijn beroep nog mag uitvoeren.
Zijn broer, naar ik heb vernomen, mag geen tandarts meer zijn. Nu hij nog.
Onhygiënisch en onvolledige behandeling.
Waardering:
1.0 2.0
|
Heel tevreden!
Al jaren ben ik heel tevreden over mijn tandarts. Hij denkt met me mee over oplossingen als er een probleem is, geeft hij advies, maar laat de beslissing aan mij. Ik ga altijd ontspannen naar de tandarts, dat was wel anders vroeger.
Wordt goed en prettig geholpen. Als ik tussendoor bel voor een afspraak probeert hij me zo snel mogelijk te helpen. En dat gebeurt altijd goed!
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
eindelijk!
Eindelijk een tandarts gevonden, enkele jaren geleden, die ik hartstikke goed vind. Vrijwel pijnloze behandelingen, zorgvuldig, ik kan er altijd op korte termijn terecht. Onlangs binnen een week een perfect zittende brug laten maken. Ben heel blij met tandarts Verlinden.
IK word snel geholpen, tandarts is zeer ervaren, vriendelijke man, nog nooit napijn gehad, ben erg tevreden.
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
De beste tandarts in de regio
Een tandarts die altijd voor je klaarstaat, een goede en snelle behandeling. Ik kan mij totaal niet vinden in het commentaar van Sas en anderen. Als je tanden uit je mond vallen, daar kan de tandarts niets aan doen. Als je bv je tanden niet goed poetst of van nature een slecht gebit hebt,je moet toch iemand de schuld geven. Sommige mensen klagen altijd en het ligt altijd aan een ander.
Een prima tandarts,goede behandelingen, staat altijd voor iedereen klaar ook in het weekend, een goede assistente die weet waar ze mee bezig is.
Waardering:
5.0 10.0
|
Fantastisch zo'n tandarts!!!
Wij, mijn partner en onze kinderen zijn zeer tevreden. We kunnen altijd op zeer korte termijn bij hem terecht. Mijn partner had een slager in Oldenzaal, heb hem 20 jaar geleden A.E. Verlinden aangeraden en we zijn buitengewoon tevreden. Is er echt haast bij, en belden we op zondag dan konden we, nadat we hem zijn bed hebben uitgebeld, nog dezelfde ochtend terecht. Vroeger, toen de kinderen nog klein waren, zo'n 35 jaar geleden, hadden we in Zoetermeer een andere tandarts, de kinderen (ik mocht niet mee naar binnen) kwamen brullend naar buiten, van alleen een fluoride behandeling, ik kreeg ze bijna niet meer naar de tandarts. Op advies van vrienden naar Verlinden, nooit meer problemen gehad.
Snel, vakkundig en met aandacht voor ons gebit.
Heb tot nu toe geen enkele
Waardering:
5.0 10.0
|
Service hoog in het vaandel .
Tandarts Verlinden is reeds een aantal jaren, tot volle tevredenheid, de tandarts van mijn vrouw en mij. Service staat hoog in het vaandel.Toen mijn brug op een zaterdagavond "losbrak" belde ik hem op zijn GSM. het 06 nummer had ik reeds eerder van hem gekregen. Om elf uur s 'avonds kwam hij naar de praktijk en heeft de brug vastgezet. ik was geholpen. Of hij nu met een SUV komt of met een lelijke eend dat is zijn zaak en heeft niets van doen met zijn praktijkvoering. in noodgevallen wordt door de assistente altijd wel een mogelijkheid tot een bezoek op korte termijn gevonden.
Goed en groot gevoel voor service. Is een man van niet veel woorden. Vormt met zijn assistente een goed team voor wat betreft de planning.
Waardering:
4.0 8.0
|
en nu
En nu?. Loop al jaren met het renoveren can mijn gebit. Kiezen breken in bosjes af dankzij deze fijne vent. Zou fijn zijn als ik al mijn rekeningen bij hem persoonlijk kan indienen!.
Geen
Alles, die ster omdat het moest vd website
Waardering:
1.0 2.0
|
Aan Sas Oproep aan alle ex-patiënten
Ik sta ook achter je! Hoe komen we inderdaad in contact?
Waardering:
1.0 2.0
|
Sas hoe komen we in contact?
Sas ik sta achter je!! Hoe kunnen we elkaar bereiken?
Waardering:
1.0 2.0
|
Deze tandarts moet direct gestopt worden, met het uitvoeren van zijn vak!!
Deze tandarts heeft mijn gebit geruïneerd. Een aantal jaar geleden kwam ik bij hem en ben jaren door hem behandeld. Kon snel terecht en stond snel weer buiten. Echter vielen mijn vullingen er snel weer uit. Wortelkanaalbehandeling werd uitgevoerd in 15 minuten, best snel? Zonder enige foto's gemaakt hebben. Behandeling werd nooit afgemaakt. Regelmatig terug met hevige pijn. Totdat ik de pijn in de avond echt niet meer verdroeg, ben ik naar een dienstdoende tandarts geweest. Dit was een andere kant van, hoe het ook kan. Direct foto's gemaakt en wortelkanaalbehandeling uitgevoerd. Een vervolg afspraak gemaakt bij deze tandarts. Schade aan mijn gebit: alle vullingen moeten vervangen worden, drie wortelkanaalbehandelingen uitvoeren, doordat meneer te diep heeft geboord. Kostenplaatje 2.500 euro!! Hier laat ik het niet bij zitten. Deze tandarts moet gestopt worden!!!
Als je snel weer buiten wilt staan, raad ik hem aan.
Werkt zonder handschoenen, vullingen vallen eruit, wortelkanaalbehandeling in 15 min. Blijvende pijn. Geen foto's geen nacontrole.
Waardering:
1.0 2.0
|
Oproep aan alle ex-patiënten
Iets samen ondernemen tegen tandarts A.E Verlinden? Alleen kom je er niet, hij is geen lid van Nederlandse Maatschappij tot bevorderingen der Tandheelkunde NMT en niet aangesloten bij de NMT klachtenregeling (slim he). We kunnen dit samen opnemen richting de tuchtcollege voor de Gezondheidszorg.
Geen
Geen
Waardering:
1.0 2.0
|
Verlinde is een slager en geen tandarts
Sinds 2008 kwamen bij deze tandarts, omdat wij naar zoetermeer verhuisden. We vonden het al raar dat hij geen handschoenen gebruikte en geen jasje aan had. Inderdaad onder een consult neemt hij gewoon zijn iphone. Hij heeft er voor gezorgd dat mijn partner, zoon en ikzelf bij een andere tandarts zitten. Partner ontstoken kroon, 3 vulling eruit gevallen, onnodig een kies weg geslepen. Mijn zoon 5 maanden geleden een plekje. Blijkt naderhand 4 gaatjes te hebben. Ik zelf 2 lekkende vullingen, verstandskiezen die er eigenlijk allang uit moesten en mondhygieniste komt ook wel een keer van te pas. 2 minuten zat je binnen bij verlinde beetje tandsteen weghalen en goed blijven poetsen kreeg je advies mee. En laten we het niet over zijn assistente hebben...pffff. Deze man is niet patiënt gericht, maar op zijn portemonnee gericht! Goed voor zijn süv mazda.
Geen
Niet hygiënisch Luistert niet naar zijn patiënt Geen levering kwaliteit Prutser Onprofessionele tandarts
Waardering:
1.0 2.0
|
prima
Mijn kroon was eraf en hij heeft hem prima gemaakt snel schoon en zeer aardig. Herken niets van de andere reactie
Schoon snel en vakkundig
Waardering:
5.0 10.0
|
Prutswerk en arrogant
Deze tandarts verprutst met zijn slordige werk je gebit, ga er niet heen. Ben er als 15 jarige gekomen. Toen was snel werk nog prettig,alhoewel ik achteraf steeds terug kon met niet goed behandelde wortelkanaalbehandelingen, vullingen die eruit vielen etc. Werkte niet/nooit met handschoenen. "Ben bij Azivo geweest voor second opinion, deze constateerde idd achterstallig onderhoud. Er schijnt weinig aan deze prutsers te doen te zijn. Geld is belangrijker dan je gebit bij deze zeer onhygienische man. En als je hem aanspreekt op zijn werk, oei berg je maar!!!
Geen
Alles, hij ruikt zelf niet prettig, de praktijk is zeer achteruit gegaan, rommelig en latenwe het over het belangrijkste"zijn werk"maar niet hebben. Stop er toch mee tandarts Verlinden!!
Waardering:
1.0 2.0
|
ongeïnteresseerde onhygiënische man
Jaren bij deze tandarts patient geweest, maar altijd met klachten doorgelopen. Droeg inderdaad geen handschoenen, en zijn mobieltje was interessanter. Als je wat vroeg of uitgelegd wilde hebben was het snel snel snel en kwam hij onduidelijk over. hij luistert niet naar de patient en raffelt alles af zodat hij snel klaar is. Inmiddels heb ik een andere tandarts (gelukkig) en zie een wereld van verschil. Deze ontdekte wel een hoop wat er nog aan mijn gebit gedaan moest worden!
Onhygiënisch niet klantvriendelijk prutser
Waardering:
1.0 2.0
|
Baggeraar
Sinds 2004 vallen er bij het minste geringste de vullingen uit mijn kiezen. Dit zowel bij mij als bij mijn echtgenoot. Er diverse malen overgesproken maar zijn Iphone is interessanter dan zijn clienten. Hij vult je kies binnen 4 minuten. Binnen 24 uur ligt al weer mijn vulling eruit.
weinig klanten
Baggeraar
Waardering:
1.0 2.0
|
Overgestapt!
Toen ik 16 was heb ik een kroon gekregen. Die is er misschien 4 a5 keer uitgegaan in de loop van de jaren. Puur omdat hij niet genoeg afgeslepen was. s'nachts werd ik regelmatig wakker terwijl ik met mijn kaak op volle kracht op de kroon aan het bijten was. Na 5 keer moest de kroon eruit! Hij adviseerde een brug wat de opoffering van 2 goede tanden zou betekenen. Uiteindelijk maar naar Duitsland gegaan om een implantaat te laten zetten! Voor mij nooit meer Verlinden. Voor mij heeft hij niet veel goeds gedaan.
Toen ik klein was kreeg ik altijd leuke speeltjes!
Levert slecht werk. 2x 5 seconden spuiten met water is al een reiniging van 20 euro. Legt niets goed uit, ook niet bij doorvragen.
Waardering:
1.0 2.0
|
niet voor herhaling vatbaar!
Het is vast een aardige man, maar als tandarts vind ik het geen succes! De praktijk aan huis doet rommelig aan, en als ik ga liggen gaat hij zonder handschoenen (dat is toch niet normaal??) en zonder zijn handen te wassen naar mijn gebit kijken, wat nog geen 20 seconden duurt en ik sta alweer naast de stoel. Dit was de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier kom...
onhygenisch, gebruikt geen handschoenen erg weinig tijd en aandacht voor je gebit
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Tandartspraktijk Jurgens(8.0/10.0)1.5km
Zoetermeer - van Wijngaardenstraat 53
 
 
J.C. Meijer(8.0/10.0)1.6km
Zoetermeer - Algengroen 1
 
 
Dentalmind(7.0/10.0)1.7km
Zoetermeer - Paletsingel 118
Moderne groepspraktijk met specialisaties o.a. implantologie en orthodontie...meer...
Behandelingen: Caries, Gaatjes, Tandbederf, ...
Soort tandarts: Algemeen practicus, Esthetische tandheelkunde, Tandheelkunde, ...
 
 
G.J. Haayen & A.M. Habets Tandartsen(8.0/10.0)1.7km
Zoetermeer - Orfeoschouw 16
 
 
Tandartsenpraktijk Mei Lan Tjia(7.6/10.0)1.7km
Zoetermeer - Hildebrandhove 114
 
 

Plaatsen in de buurt

Bergschenhoek - Berkel En Rodenrijs - Bleiswijk - Delft - Leidschendam - Nootdorp - Pijnacker - Voorburg - Voorschoten - Zoeterwoude
Tandarts Spot is onderdeel van xind media - Privacy statement - Aanmelden voor tandartsen - Contact